Media

Ηλέκτρα spoiler: Αιματηρή συμπλοκή – Ο Βασίλης επιτίθεται στον Νικόλα

Ηλέκτρα: Ώρες αγωνίας θα περάσουν οι κοντινοί άνθρωποι του Νικόλα αλλά και του Βασίλη. Έπειτα από μία σύγκρουση που έχουν οι δύο άντρες, ο Βασίλης επιτίθεται στον Νικόλα και τον αφήνει αιμόφυρτο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 καθώς, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Νικόλα στο νησί φέρνει συγκρούσεις, ανατροπές, αποκαλύψεις και νέες συμμαχίες. Όπως θα δούμε, κάποια στιγμή ο νεαρός Βρεττός συναντάει τον Βασίλη, αλλά η συζήτηση ανάμεσά τους παίρνει γρήγορα φωτιά.

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες και γρήγορα η κατάσταση εκτροχιάζεται. Μάλιστα, ο Βασίλης θολωμένος από θυμό επιτίθεται στον Νικόλα και τον χτυπάει δίχως κανένα έλεος. 0 τελευταίος σωριάζεται αιμόφυρτος, ενώ όταν ο Βασίλης συνειδητοποιεί τι έκανε φεύγει γρήγορα από το σημείο. Επιστρέφει στο σπίτι του όπου βρίσκεται η μητέρα του. «Γρήγορα, μάνα, τα πράγματά μου, φέρε μου έναν σάκο γρήγορα να φύγω!», φωνάζει στους γονείς του. Όσο κι αν προσπαθούν να τον σταματήσουν οι δικοί του, είναι αδύνατον, ο Βασίλης είναι εκτός εαυτού.

Παράλληλα, ο Νικόλας στέκεται ακίνητος και αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής, όταν ο Σταύρος και η Ουρανία τον βρίσκουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Όλο το νησί ψάχνει τον Βασίλη, ο οποίος όμως είναι εξαφανισμένος. 0 γιατρός φτάνει στον Νικόλα και προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η είδηση διαδίδεται γρήγορα και όλοι αγωνιούν, αλλά ο Νικόλας καταφέρνει και συνέρχεται. 0 Χάρης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε δυσκολότερη θέση στην καριέρα του, ενώ ο Μπόγρης, που βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν, μαθαίνει για την επίθεση του Βασίλη στον Νικόλα και του έρχεται μια λαμπρή ιδέα, που πρέπει να την υλοποιήσει η Αγνή.

Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης, μετά την επίθεση στον Νικόλα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έπειτα από μία συζήτηση με την Ουρανία δεν έχει πού να σταθεί. Έτσι, καταφεύγει στην παλιά του συνήθεια, το ποτό, και αρχίζει να πίνει για να ξεχάσει όσα έγιναν. Από την άλλη, ο Νικόλας στέκει ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του. Η Τιτίκα κατηγορεί ευθέως την Αγνή ότι συνεργάστηκε με τον Μπόγρη για να εξαφανίσουν τον Βρεττό, ενώ εκείνη κατηγορεί την Τιτίκα ότι μισεί τον γιο της. 0 Σωτήρης εμφανίζεται ως από μηχανής θεός προκειμένου να συνδράμει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, την επομένη, η Ουρανία βρίσκει τον Βασίλη και του επιστρέφει τη βέρα της. Παράλληλα, η Αγνή, όταν ξυπνάει, διαπιστώνει πως ο Νικόλας έχει φύγει χωρίς να τον καταλάβει. Ο τελευταίος είναι εξαφανισμένος και ο Μπόγρης τα βάζει με την Αγνή: «Πες μου ότι δεν είσαι τόσο ηλίθια, που σε ξεγέλασε ο τρελάκιας!!!», της λέει, κι αυτή προσπαθεί να σκεφτεί κάποια ιδέα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά, δεν γίνεται να τα χάσουν όλα τελευταία στιγμή... Οι ώρες περνούν, έρχεται η επόμενη μέρα κι ο Νικόλας εμφανίζεται, με τη μεγαλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε να κάνει ποτέ σε άνθρωπο. Λίγο μετά, ο ίδιος συναντάει τον γιο του κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα όλων. Βλέπει πως το μωρό δεν είναι καλά. Μα το βλέπει μόνο αυτός. Επιμένει, ουρλιάζει να το πάνε στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει πως το μωρό είναι άρρωστο

Πηγή mytv

Ηλέκτρα – Εξελίξεις: H Δόμνα υποψιάζεται τον διοικητή

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της

Ηλέκτρα: Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved