Media

H Μάγισσα: Μια νεκρή κοπέλα κι ένας έρωτας οδηγούν στο σκοτάδι τους ήρωες

Η Μάγισσα: Ο δισέγγονος της Θεοφανώς μέσα από ένα όραμα μεταφέρεται στη Μάνη του 1710, εκεί όπου άρχισαν όλα μεταξύ των Γερακάρηδων και των Λασκαραίων.

Τότε, ένας ατελέσφορος έρωτας απ' το παρελθόν και μια δολοφονία γίνονται η αφετηρία για ένα ταξίδι προς το σκοτάδι...

Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιαστήκαμε- Πανδώρα εσύ super star!

Μάνη 1910... Ο δισέγγονος της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης, μαζί με τη σύζυγό του Γαλάτεια, επιστρέφει στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Το ίδιο βράδυ, όμως, καθώς ψάχνει τα πράγματα που υπάρχουν στον πύργο, ανακαλύπτει ένα παρελθόν που αγνοούσε και έχει ένα όραμα. Έτσι, μεταφερόμαστε στη Μάνη του 1710. Η περιοχή βρίσκεται υπό την κατοχή των Ενετών. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσπόζιτο με τη γυναίκα του Ρενάτα συζούν αρμονικά με τον Νικήτα και τη Βασιλική Λάσκαρη. Η άφιξη του ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της γυναίκας του Πανδώρας επισκιάζεται από την αποτρόπαιη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, που βρέθηκε με την καρδιά της ξεριζωμένη. Ένας περιπλανώμενος θίασος, ένας ατελέσφορος έρωτας απ' το παρελθόν και μια καινούρια δολοφονία γίνονται η αφετηρία για ένα ταξίδι προς το σκοτάδι

Ένας μοναχός φέρνει ανατροπές

Μάνη 1910... Ο Ανδρέας, κλονισμένος απ’ το όραμα που βίωσε, ζητάει απαντήσεις. Ο απόγονος του Μισέλ Μποφόρ, Φρανσουά, τον βοηθάει να κάνουν μαζί αυτό το ταξίδι στον χρόνο. Στη Μάνη του 1710, το Πόρτο Κάγιο έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου για τη δολοφονία της κοπέλας. Η σύλληψη του Γιώργη Γερακάρη φουντώνει το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Εν τω μεταξύ, η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές. Λίγο μετά, η Πανδώρα συναντάει τη Λεώνη, η οποία της προκαλεί ένα όραμα. Η πρώτη, αναστατωμένη από όσα βίωσε, επιδιώκει μια νέα συνάντηση μαζί της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η άφιξη ενός Ιησουίτη μοναχού, του Αντόνιο, φέρνει ανατροπές τόσο στην έρευνα για τη δολοφονία της κοπέλας όσο και για τον δολοφόνο.

Πηγή mytv

Έλλη Τρίγγου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την επιστροφή της στη Μάγισσα

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι χαρακτήρες των ηρώων! Όλες οι λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα

Παπαγεωργίου: Η συνύπαρξη με τη μητέρα του στο σανίδι, η πατρότητα & οι απαιτήσεις στη «Μάγισσα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved