Ηλέκτρα – Νέα επεισόδια: Σωτήρης και Ηλέκτρα ζουν τις τελευταίες ημέρες του γάμου τους
Media

Ηλέκτρα – Νέα επεισόδια: Σωτήρης και Ηλέκτρα ζουν τις τελευταίες ημέρες του γάμου τους

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης και η Ηλέκτρα ετοιμάζονται για ένα τελευταίο ταξίδι πριν χωρίσουν, αλλά εκείνος έχει μαζί του όπλο.

Παράλληλα, ο Παύλος με τον Βλάση ανοίγουν πολιτική συζήτηση, ενώ ο Βρεττός είναι εξαφανισμένος και η Αγνή με τον Νικόλα επιστρέφουν στην Αρσινόη. Ο Μπόγρης πιέζει την Αγνή πως πρέπει την επόμενη κιόλας μέρα να παντρευτεί τον Νικόλα, ενώ την ίδια στιγμή στην Αρσινόη πραγματοποιείται και ο γάμος του Παύλου με τη Νεφέλη. Προς έκπληξη όλων, ο Βρεττός δεν παρίσταται στον γάμο της εγγονής του.

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

ilektra-pavlos.jpg

Αντ’ αυτού, συναντάει τον Ορέστη και οι δύο άντρες έχουν μία μεγάλη συζήτηση με τον Βρεττό να του αποκαλύπτει περισσότερα από όσα θα έπρεπε. 0 Κυριάκος, στο γλέντι, φανερώνει στον Σωτήρη ότι ο πατέρας του θα πάει στην Ελβετία για να βγάλει τον αδελφό του από τον λογαριασμό. Υπό τον ήχο της ορχήστρας του γάμου, εν μέσω πύρινων βλεμμάτων, ένας νέος χορός ξεκινά. Τα βήματά του, όμως, αφήνουν πίσω ίχνη αίματος. Λίγες ώρες αργότερα, οι καλεσμένοι αποχωρούν και το νιόπαντρο ζευγάρι μπαίνει για πρώτη φορά στη συζυγική του εστία.

ilektra.jpg

«Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κάτι, αν δεν είσαι έτοιμη», λέει ο Παύλος στη Νεφέλη την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όμως η ερωτευμένη νεαρή έχει άλλες διαθέσεις. Παράλληλα, ο Βασίλης μαθαίνει κάτι που τον συγκλονίζει, ενώ η Αγνή πασχίζει να δείχνει ήρεμη και να πείσει τον Νικόλα ότι μόνο οι δυο τους, μαζί, θα λυτρωθούν απ' όλα τα κακά. Τελικά τα καταφέρνει και ο γάμος τους πραγματοποιείται.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα

Ηλέκτρα spoiler: Σε σοκ Νεφέλη και Ηλέκτρα – Ο Παύλος εξαφανίζεται λίγες ώρες πριν από τον γάμο

Ηλέκτρα: Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved