Άγιος Έρωτας - Μουκίου: Συνεργάζομαι με υπέροχους συναδέλφους και εξαιρετικούς σκηνοθέτες
Media

Άγιος Έρωτας - Μουκίου: Συνεργάζομαι με υπέροχους συναδέλφους και εξαιρετικούς σκηνοθέτες

Η Ηρώ Μουκίου αποδέχτηκε την πρόκληση και φέτος την απολαμβάνουμε για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά.

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλάει στο «MyTV» για τον ρόλο της Σμαρώς που ερμηνεύει στο πολλά υποσχόμενο δράμα εποχής «Άγιος έρωτας», το οποίο μεταδίδεται από τον ALPHA. Συγχρόνως, αναφέρεται στις εξελίξεις και εξηγεί με ποιους τρόπους επιλέγει την κάθε δουλειά της

Ηρώ Μουκίου: Ο λόγος που δεν μιλά για την κόρη της: «Δεν μου επιτρέπεται να... »

IMG_1836.jpg

Φέτος σας απολαμβάνουμε στη νέα καθημερινή σειρά εποχής του ALPHA «Άγιος έρωτας». Πώς νιώθετε που είστε μέρος αυτής της δουλειάς;

Τώρα που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά και το πρώτο διπλό επεισόδιο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι ήρεμη, ασφαλής, ευτυχής και ευγνώμων. Με την τηλεόραση είχα πάντα μία σχέση πολύ επιλεκτική και αραιή. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μία καθημερινή σειρά. Βλέπω, λοιπόν, πόσο πολύ άξιζε τον κόπο να αποδεχτώ αυτή την πρόκληση.

Πράγματι, στην τηλεόραση σας έχουμε δει σε επιλεκτικές δουλειές. Με ποια κριτήρια τις διαλέγετε;

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι οι συντελεστές. Ακόμη και το ωραιότερο σενάριο να υπάρχει στο μεγαλύτερο κανάλι και με την καλύτερη εταιρεία παραγωγής, αν οι συντελεστές δεν μου είναι γνώριμοι, δεν με έχουν πείσει και δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν θα κάνω μια δουλειά. Επίσης, το οικονομικό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Ποτέ δεν αποτιμώ σε χρήμα την ποιότητα μιας δουλειάς. Και στην τηλεόραση και στο θέατρο, αν δεν είναι καλές οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου, βασανίζεσαι. Πραγματικά, δεν αξίζει όσα χρήματα και να παίρνεις, όση επιτυχία και να έχεις, να βρίσκεσαι σε τέτοια συνθήκη. Στα 30 χρόνια που είμαι στον χώρο, μου έτυχε πολλές φορές να μην ταιριάζω με κάποιον, να μην έχω καλή χημεία, ή να υπάρχουν εντάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνω τη δουλειά μου ως επαγγελματίας και προχωράω. Οι σχέσεις αυτές, ξέρετε, είναι σχέσεις ζωής, συμπυκνωμένης. Θα πρέπει να υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, κατανόηση και ηρεμία. Χαίρομαι, λοιπόν, που στον «Άγιο έρωτα» πληρούνται οι προϋποθέσεις. Συνεργάζομαι με υπέροχους συναδέλφους, εξαιρετικούς σκηνοθέτες και υπάρχει αρμονικό κλίμα.

IMG_2998.jpg

Μιας που μιλάμε για επαγγελματικές σχέσεις, πείτε μου πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Τσορτέκη;

Τον Γιάννη Τσορτέκη τον λατρεύω! Γνωριζόμασταν από τον χώρο, διότι οι άνθρωποι που κάνουμε κυρίως θέατρο είμαστε λιγότεροι από αυτούς που κάνουν τηλεόραση. Έτσι είμαστε σαν μια μικρή οικογένεια, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Τον Γιάννη τον εκτιμώ, τον θαυμάζω και νιώθω πολύ τυχερή που δουλεύω μαζί του. Απ’ την πρώτη μέρα, απ' την πρώτη σκηνή, νιώσαμε πολύ άνετα ο ένας με τον άλλο.

Στη σειρά υποδύεστε τη Σμαρώ. Τι άνθρωπος είναι;

Η Σμαρώ είναι μια γυναίκα που δουλεύει από μικρό παιδί, έχει μάθει να είναι ταπεινή, ευγενής, μετρημένη, σοβαρή. Τη χαρά τη βρίσκει μόνο στις στιγμές με τα παιδιά της. Παλεύει μόνη της, διότι έμεινε χήρα πολύ μικρή, αλλά είναι μαχητική.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος;

Η Σμαρώ θα διεκδικήσει όλα αυτά που της ανήκουν, κυρίως ηθικά. Όπως θα δούμε, τολμά να τα βάλει ακόμα και με την Αστυνομία για το παιδί της. Για χάρη της οικογένειάς της ορθώνει ανάστημα, κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της.

Ηρώ Μουκίου για το ρόλο της: «Η Σμαρώ κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά... εκρηκτικά θα έλεγα»

Άγιος έρωτας - Ηρώ Μουκίου: «Αρχίζω να ταυτίζομαι με τη Σμαρώ»

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» - Τι λέει για την ηρωίδα της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved