ΕΡΤ1: Πρώτη η «Ηλέκτρα» στη ζώνη μετάδοσής της
Media

ΕΡΤ1: Πρώτη η «Ηλέκτρα» στη ζώνη μετάδοσής της

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα» έφεραν χθες, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, πρώτη την ΕΡΤ1 στη ζώνη μετάδοσης της καθημερινής σειράς της δημόσιας τηλεόρασης.

Η «Ηλέκτρα» έκανε μερίδιο τηλεθέασης στη ζώνη (19:46 -20:58) 13,3% φέρνοντας πρώτη την ΕΡΤ1 έναντι των λοιπών τηλεοπτικών καναλιών.

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

Η σειρά συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 440.000 τηλεθεατές, ενώ την παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περί τους 670.000.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

HLEKTRA-2.jpg
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, στις 19:45

Επεισόδιο 20ό: Η Νεφέλη βρίσκεται στο κατώφλι του χαμού της, απ’ όταν έμαθε ότι ο Παύλος έφυγε… Η Ηλέκτρα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, βλέποντας το κοριτσάκι της σ’ αυτήν την κατάσταση και υπόσχεται στη Νεφέλη ότι θα τον βρει. «Άκου με Νεφέλη! Θα τον βρω, όπου είναι θα τον βρω και θα τον φέρω στο γάμο!» Η Νεφέλη δεν ανταποκρίνεται και η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο Βρεττός δε σταματάει να ψάχνει στοιχεία, για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του, ακόμα και την ύστατη αυτή στιγμή, που η ετυμηγορία για τον Νικόλα, βγήκε και θ’ ανακοινωθεί σήμερα. Οι καλεσμένοι ξεκινάνε για τον γάμο, ενώ η Ηλέκτρα τρελαμένη, ψάχνει τον Παύλο. Ο παπάς είναι κι αυτός στη θέση του, όλα είναι όπως και όπου πρέπει, εκτός απ’ τον Παύλο. Η Νεφέλη φτάνει στην εκκλησία. Η ετυμηγορία βγαίνει…

Ηλέκτρα – Εξελίξεις: H Δόμνα υποψιάζεται τον διοικητή

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της

Ηλέκτρα: Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved