Η Φάρμα: Η πρώτη μονομαχία αποχώρησης μεταξύ Νίκου-Σάκη και η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου
Media

Η Φάρμα: Η πρώτη μονομαχία αποχώρησης μεταξύ Νίκου-Σάκη και η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου

H πρώτη εβδομάδα της Φάρμας φτάνει στο τέλος της. Στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας ηττήθηκαν οι γαλάζιοι και η αρχηγός Σόνια Παπλεκάι, παρά τις αντιρρήσεις της υπόλοιπης ομάδας, υπέδειξε τον Νίκο Κωβαίο ως πρώτο μονομάχο.

Στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας έχασε και πάλι η γαλάζια ομάδα, με αποτέλεσμα ο Νίκος να αναγκαστεί να επιλέξει από την ομάδα του Σάκη Κασουρίδη ως τον δεύτερο μονομάχο. Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα Σπιτάκια των Μονομάχων, ώστε να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά.

FARMA-KYRIAKH-29.9.jpg

Απόψε, Κυριακή 29/9, η εβδομάδα κλείνει με το Συμβούλιο του Αχυρώνα και τη Μονομαχία Αποχώρησης!

Ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος και η Ιωάννα Μπακάση ξεκινούν τη μέρα τους με μάθημα αρμέγματος από τους ειδικούς, ενώ η πράσινη ομάδα σχολιάζει όσα συμβαίνουν στις σκηνές, αλλά και την απόφαση του Νίκου να επιλέξει τον Σάκη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τους δύο Μονομάχους στα δεντρόσπιτα και εκείνοι με τη σειρά τους μοιράζονται κάποιες σκέψεις τους σχετικά με όσα προηγήθηκαν. Ο Σάκης μιλάει ανοιχτά για τον Νίκο και εξηγεί για ποιους λόγους πιστεύει ότι τον επέλεξε. Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που ήρθε στη Φάρμα και τι θέλει να αποδείξει τόσο στον γιο του όσο και ίδιο του τον εαυτό; Ο Νίκος αναλύει πώς προκύπτουν οι εντάσεις με τη Σόνια και τη Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού) και πώς αυτές επηρεάζουν την ομάδα.

Το Συμβούλιο του Αχυρώνα ξεκινάει με μια διαφορετική ανακοίνωση ευαισθητοποίησης. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώνει τους παίκτες ότι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλοζωϊκό Σύλλογο Τρίπολης, θα «δίνεται» κάθε εβδομάδα ένα σκυλάκι προς υιοθεσία.

#ShoppingStar - 1

Λίγο αργότερα, οι μονομάχοι καταφθάνουν και οι τόνοι ανεβαίνουν. Η πράσινη ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη αυτή την εβδομάδα, ενώ η γαλάζια θα χάσει σίγουρα ένα μέλος της. Ποια μέλη της γαλάζιας ομάδας θέλουν να παραμείνει ο Σάκης Κασουρίδης και ποια ο Νίκος Κωβαίος;

Η ώρα της Μονομαχίας έχει φτάσει και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα υπερισχύσει. Θα εκμεταλλευτεί ο Σάκης το πλεονέκτημα που έχει σε μία δοκιμασία; Μόνο ένας θα παραμείνει στη Φάρμα και θα συνεχίσει να διεκδικεί τη νίκη και το έπαθλο των 50.000€!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved