Αρναούτογλου-Λιάγκας: Μία κόντρα που κρατάει 13 χρόνια! Πώς ξεκίνησε & ποιοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά;
Media

Αρναούτογλου-Λιάγκας: Μία κόντρα που κρατάει 13 χρόνια! Πώς ξεκίνησε & ποιοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά;

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι τα δύο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συνυπάρχουν αρμονικά (not) κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη! 

Όμως έχουν αρκετά μεγάλο παρελθόν μεταξύ τους και όπως φαίνεται και πολύ μέλλον σε ό,τι αφορά τη φημολογούμενη (πάντα) κόντρα τους που δίνει συχνά τροφή για σχόλια.

Γιώργος Λιάγκας: Στη φορά η επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

liagkas-arnaoutoglou-1212.jpg

Τι πραγματικά τους χωρίζει όμως; Γιατί στην τελευταία... σύρραξη, μία παρεξήγηση στάθηκε αρκετή για να έρθουν ξανά σε αντιπαράθεση για να φτάσουν στο τέλος να πουν πως δεν υπήρχε λόγος να συμβεί όλο αυτό και πως οι άλλοι φταίνε που τα διαδίδουν λάθος, που φτάνουν στα αφτιά τους λάθος και τέλος πάντων... όλα λάθος!

Ας ανατρέξουμε όμως στο πρώτο επαγγελματικό «τετ α τετ» τους που τους έφερε τον έναν απέναντι στον άλλον. Ήταν την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 που ήταν και οι δύο «παιδιά» του Mega. Τότε Λιάγκας-Σκορδά έκαναν το Πρωινό και ο Γρηγόρης παρουσίαζε το Money Drop.

Και τότε, η Έλενα Κατραβά είχε.... ΤΗΝ ιδέα! Γιώργος και Γρηγόρης θα μπορούσαν να κάνουν ένα βραδινό talk show όπου θα φιλοξενούσαν τους σταρ της ελληνικής σόουμπιζ! Έκαναν δοκιμαστικό, όπως υποστήριζε τότε το DownTown με την Αθηνά Οικονομάκου και ο τότε διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, είπε το μεγάλο «ναι». Πήραν το κόκκινο φως και όλα άρχισαν να δρομολογούνται μέχρι που ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε πως δεν ήθελε να το κάνει!

201809172331430.IMG_4808.jpg
6907513

Λέγεται λοιπόν ότι κάπως έτσι ξεκίνησε η... εμπόλεμη κατάσταση ανάμεσά τους! Έτσι, κάθε φορά που ο ένας αναφερόταν στον άλλον, «φώλιαζε» ανάμεσά τους ένταση που συχνά αποκλιμακονώταν για χάρη των... τηλεθεατών! Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Πάντως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Απρίλιο του 2023 είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται για τη φημολογούμενη κόντρα τους θέλοντας να στρογγυλέψει τις γωνίες:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε κάποια στιγμή αυτή η ιστορία και θα ξαναέρθει η στιγμή που θα τα ξαναπούμε. Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού, συναντιόμαστε πολλές φορές στον διάδρομο (πλέον στους διαδρόμους του ΑΝΤ1) και μιλάμε και θα πούμε ‘καλημέρα’, πολλές φορές σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Δεν είμαστε οι άνθρωποι που κολλήσαμε, δεν νιώσαμε δηλαδή, ποτέ την ανάγκη να κάνουμε ο ένας παρέα με τον άλλον, ενώ προσωπικά δεν έχουμε κάποια απέχθεια. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό ο ένας στον άλλον»…

AS2A0285.jpg

Και είχε καταλήξει τονίζοντας: «Διαφέρουμε στην λογική των πραγμάτων σε κάποια τηλεοπτικά πράγματα. Αυτή η διαφορετικότητα πολλές φορές μας φέρνει σε μία διάθεση «δεν θα το έκανα έτσι, θα το έκανα αλλιώς». Αυτό είναι το λιγότερο. Κατά τα άλλα είναι μία σχέση που θα μπορούσε να υπάρξει άνετα μία συνέντευξη είτε από εμένα είτε από εκείνον».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, στην πρόσφατη... σύρραξή τους με τα ''σου 'πα, μού 'πες'' ανάμεσά τους, φρόντισε και εκείνος να ξεκαθαρίσει τη θέση τους και τις προθέσεις του απέναντι στον Γρηγόρη:

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο με τον άνθρωπο...

«Δεν ξέρω τι πραγματικά γίνεται. Κάποιοι θέλουν να συντηρούν μια κόντρα που δεν υπάρχει, τουλάχιστον επί την πλευρά μου. Δεν είναι μια τηλεόραση που χωράει ή τον Λιάγκα ή τον Γρηγόρη. Για 30 χρόνια προφανώς η τηλεόραση χωράει και τον Λιάγκα και τον Γρηγόρη! Άρα τι να μοιράσω; Έχουμε την ίδια εκπομπή; Είμαστε απέναντι; Άρα τι να μοιράσω; Αυτή η κόντρα συντηρείται με διάφορους εσφαλμένους τίτλους που δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.

0796.jpg

Θα τρελαθώ. Είναι ντροπή, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό! Το ότι δεν είμαι φίλος, ήθελα απλά να τονίσω τα υπόλοιπα, ότι τον θεωρώ καλό παρουσιαστή, έχει μια λαϊκότητα. Ακόμα και τα λόγια μου προσέχω για να μην παρεξηγηθώ. Όταν ρωτάς ότι είπε ο Λιάγκας ότι δεν είστε φίλοι, δύο είναι τα τινά. Ή απαντάει σε αυτό που τον ρώτησε ή είδε τη δήλωση και ήθελε να βγάλει τα εσώψυχά του».

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved