Τζέλα Δελαφράγκα: Σπαρταριστές εξελίξεις στην οικογένεια του… Λάμπρου Σεβαστού
Media

Τζέλα Δελαφράγκα: Σπαρταριστές εξελίξεις στην οικογένεια του… Λάμπρου Σεβαστού

Τζέλα Δελαφράγκα: Μία σημαντική ανακοίνωση φέρνει αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών, καθώς ο Λάμπρος αποκαλύπτει στους γονείς του ότι είναι ερωτευμένος με την Τουρκάλα Αϊσέ Βουρδάμπεη

Παράλληλα, η δήθεν Αγία Καλέντουλα κάνει θαύματα στο μοναστήρι, προκαλώντας πανικό. Ο Λάμπρος Σεβαστός, ένα από τα τέσσερα παιδιά της ισχυρής οικογένειας, αποφασίζει να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους γονείς του.

Τζέλα Δελαφράγκα - Ρέππας: «Δεν αντιγράψαμε κάτι συγκεκριμένα, παίρνουμε αναγνωρίσιμες θεματικές»

tzela - 3

Έτσι, λέει στον Βαρόνο και στη Ζανέτ ότι είναι ερωτευμένος με μία κοπέλα. Μάλιστα, τους αποκαλύπτει ότι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι ξένη. Τότε οι γονείς του αντιδρούν αρνητικά, ωστόσο στη συνέχεια υποχωρούν, καθώς μαθαίνουν ότι πρόκειται για την κόρη του Τούρκου μεγιστάνα Οσμάν και της συζύγου του Χαντισέ Βουρδάμπεη, την όμορφη Αϊσέ. Εν τω μεταξύ, στον τσιγγάνικο μαχαλά ο Τάκος Τούπας είναι τρελά ερωτευμένος με την πανέμορφη Σαλώμη και θέλει να την παντρευτεί, όμως εκείνη τον απορρίπτει.

tzela - 4

Στο μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας, η λατρεία της Καλέντουλας αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Συνεχώς όλο και περισσότεροι πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν τα θαυματουργά οστά της αγίας που φέρεται να έδρασε στην Αλεξάνδρεια τον 3ο μ.Χ. αιώνα. Μάλιστα, πολλοί από τους επισκέπτες γιατρεύονται μετά το προσκύνημα των οστών. Οι μόνες που γνωρίζουν ότι όλο αυτό είναι ψέμα είναι η αδελφή Κατσάμπα και η Αλέξις, καθώς ξέρουν καλά ότι τα κόκαλα της δήθεν αγίας είναι ο σκελετός της πεθεράς της Βροντάκη.

Πηγή mytv

Νίκος Μακρόπουλος: Εμφάνιση στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και το απολαυστικό τραγούδι!

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα-Κώστας Καζάκας: «Θα συμπεθεριάσουμε με τον Ζάκουλα κατά το ήμισυ»

Τζέλα Δελαφράγκα – Νέα επεισόδια: Ο Σώτος προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον βαρόνο Σεβαστό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved