Ηλέκτρα: Εντοπίζουν το αμάξι του Βρεττού στο γκρεμό
Media

Ηλέκτρα: Εντοπίζουν το αμάξι του Βρεττού στο γκρεμό

Η Ηλέκτρα και ο Σωτήρης προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους και κάποια στιγμή σε μία ρομαντική βόλτα εντοπίζουν το αυτοκίνητο του Βρεττού καμένο σε έναν γκρεμό.

Παράλληλα, η Νεφέλη και ο Παύλος κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει όλους πως το μωρό είναι άρρωστο. Ο Βασίλης και ο Νικόλας έχουν μία συνάντηση κατά την οποία ο ένας εξαπολύει σκληρές κουβέντες εναντίον του άλλου και γρήγορα ο πρώτος χάνει την υπομονή του και επιτίθεται στον νεαρό Βρετ- τό. 0 Βασίλης χτυπάει τον Νικόλα και φεύγει αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Επιστρέφει στο σπίτι του και σε έξαλλη κατάσταση προσπαθεί να μαζέψει τα πράγματά του για να φύγει.

ΕΡΤ1: Πρώτη η «Ηλέκτρα» στη ζώνη μετάδοσής της

ilektra-ert.jpg

Όσο κι αν προσπαθούν να τον σταματήσουν οι δικοί του, είναι αδύνατον, ο Βασίλης είναι εκτός εαυτού. 0 Νικόλας στέκεται ακίνητος και αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής, όταν ο Σταύρος και η Ουρανία τον βρίσκουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Όλο το νησί ψάχνει τον Βασίλη, που δεν είναι πουθενά. 0 γιατρός φτάνει στον Νικόλα και του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. 0 Χάρης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε δυσκολότερη θέση στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή, ο Μπόγρης, που βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν μετά την καταγγελία της Φιλιώς, μαθαίνει για την επίθεση του Βασίλη στον Νικόλα και του έρχεται μια λαμπρή ιδέα, που πρέπει να την υλοποιήσει η Αγνή. Κι ενώ οι ώρες περνούν, ο Βασίλης είναι σε αδιέξοδο και βρίσκει παρηγοριά και πάλι στο αλκοόλ.

ilektra.jpg

0 Νικόλας συνέρχεται έχοντας στο πλευρό του την Αγνή και την Τιτίκα. Η τελευταία, όμως, κατηγορεί ευθέως την Αγνή ότι συνεργάστηκε με τον Μπόγρη για να εξαφανίσουν τον Βρεττό, ενώ η κοπέλα κατηγορεί την Τιτίκα ότι μισεί τον γιο της. Εν τω μεταξύ, η Νεφέλη και ο Παύλος φαίνεται πως απόψε δεν θα κοιμηθούν, καθώς έφτασε η νύχτα που ο γαμπρός απέφευγε τόσο καιρό.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα spoiler: Αιματηρή συμπλοκή – Ο Βασίλης επιτίθεται στον Νικόλα

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved