Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η αποκάλυψη για τον αδερφό του & η ψυχοθεραπεία στα 18 του χρόνια
Media

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η αποκάλυψη για τον αδερφό του & η ψυχοθεραπεία στα 18 του χρόνια

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν καλεσμένος στο «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδερφό του που είναι τρία χρόνια μικρότερος, αλλά και στην ψυχοθεραπεία που μπήκε στη ζωή του στα 18 του χρόνια. 

Για την πορεία του στην υποκριτική ανέφερε: «ξεκίνησα από την θεατρική ομάδα του σχολείου. Υπήρχε μια τάση από μικρός. Στο σχολείο μου μπήκε το μικρόβιο. Πήγαινα υποσυνείδητα πάντα στα «καλλιτεχνικά». Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί. Ο αδερφός μου είναι 3 χρόνια μικρότερος και δεν έχει καμία σχέση με μένα. Δεν είμαι τόσο εξωστρεφής όσο ο αδερφός μου. Ασχολείται με την φυσικοθεραπεία και το kick boxing».

jpg-(2).jpg

«Η ψυχοθεραπεία ήρθε στην ζωή μου στα 18 μου. είχα μόνος μου την ανάγκη να μιλήσω με κάποιον. Ήθελα να μάθω για την ανάγκη μου να είμαι πάνω στην σκηνή. Δεν είναι κ ένα επάγγελμά που προσφέρει επαγγελματική σιγουριά. Δεν θα άλλαζα κάτι μέχρι την έως τώρα πορεία μου. Στην παράσταση που πρωταγωνιστώ υπάρχει η ανάγκη να υπάρχει γυμνό. Δεν είχα ξανακάνει γυμνό σε παράσταση. Δεν θα υποστηρίζαμε το γυμνό εάν δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Σαμαρά - Μιχαήλ Ταμπακάκης: Χαλαρό καφεδάκι για τους δύο φίλους σε εμπορικό κέντρο!

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσει που δεν έχω “στιγματιστεί” με έναν ρόλο»

Ταμπακάκης: «Ίσως έρθουν δουλειές που να μη σε εκφράζουν 100% αλλά θα τις κάνεις για να επιβιώσεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved