Media

Καλλιόπη Χάσκα: Ο λόγος που δεν θα επέστρεφε στην Αμερική & ο ρόλος της Αλίκης στο Grand Hotel

H Καλλιόπη Χάσκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για τη σειρά, Grand Hotel και τον ρόλο που υποδύεται αυτό της Αλίκης Γαζή.

Αρχικά η Καλλιόπη Χάσκα είπε: «Ήταν έντονος ο χρόνος που πέρασε. Ζω μέσα από τους ρόλους μου, δεν θα πω ψέματα! Αλλά κάπως έχω δύο πλευρές. Είμαι πολύ ευαίσθητη και από την άλλη είμαι το ακριβώς ανάποδο. Σκληρή δεν θα το έλεγα, απλά αντέχω. Για μένα το βασικό πράγμα είναι ο ρόλος. Θέλω να τρελαίνομαι για τον ρόλο. Είχα στην Μεταξία ένα όνειρο για πρώτο ρόλο, δεν το πίστευα. Έπαιρνα τους σεναριογράφος τηλέφωνο και τους έλεγα “κι αυτό μου το γράψατε; Σας ευχαριστώ”. Τώρα η Αλίκη είναι έπος.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στην τύχη αλλά στη δουλειά. Η δουλειά πάντα κερδίζει! Εγώ έχω πολύ έρωτα για αυτή τη δουλειά, το έχω μεράκι. Οπότε δεν μου είναι δύσκολο, μου είναι τρομερά ευχάριστο. Η δουλειά πάντα κερδίζει και είχα ωραίες συγκυρίες και ευχάριστους ανθρώπους. Είχα την συγκυρία να πέσω στον Χαρίτο και τον Καραγιάννη που δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, που δεν έχουν κάποιο “μέσον” και η μόνη τους αποσκευή είναι οι σπουδές και η δουλειά τους. Εμένα δεν είχαν λόγο να με καλέσουν, τους έστειλα κυριολεκτικά ένα email. Ο Λευτέρης Χαρίτος συνεχίζει και με στηρίζει ακόμη και τώρα, μου δίνει συμβουλές»!

Και υπογράμμισε για το Grand Hotel: «Την ιστορία του Grand Hotel τη λάτρεψα. Είναι σαν παλιό νουάρ, που είμαστε όλοι ανάλαφροι και κάποιος δολοφονείται, κάποιος σκοτώνεται. Έχει αυτός το "ποιος το έκανε;". Έχει μέσα και έρωτες. Ο δικός μου ο χαρακτήρας ζει έναν φανταστικό έρωτα, που είναι ο αγνός, ο εφηβικός και σου παίρνει τα μυαλά. Δεν έχει τίποτα το τοξικό μέσα. Είναι σούπερ. Έχει φοβερές σχέσεις ανθρώπων, το προσφυγικό μέσα. Έχει μια εποχή της Αθήνας που εμένα με γοητεύει»!

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ήμουν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και κουράστηκα πολύ. Δεν έκανα φοιτητική ζωή, έκανα σπουδές και δουλειά. Τώρα που γύρισα πίσω, οι φίλοι μου, μού λένε ότι ζω την πρώτη μου εφηβεία. Είμαι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Αλλά αν με πάρεις και μου πεις να πάμε κάπου, εννοείται θα πάω. Τώρα το ευχαριστιέμαι. Στην αρχή κάθε δουλειάς έχω πολλή αναστάτωση μέσα μου. Και ήμουν με φίλους και μου λένε “δεν φεύγουμε λίγο;” και λέω “πάμε”. Σήμερα δεν μου λείπει καθόλου η Αμερική. Είμαι τόσο ευγνώμων, ήρθα εδώ στην Ελλάδα και ζω το όνειρο μου. Είναι εδώ οι φίλοι μου, η οικογένεια μου. Θα πήγαινα στην Αμερική για δουλειά, αλλά όχι για να μείνω»!

Διαβάστε επίσης:

Καλλιόπη Χάσκα στο gossip-tv: «Από τον περασμένο Νοέμβρη δέχτηκα την πρόταση για το Grand Hotel»

12+1 πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσουν τηλεοπτικά τη νέα σεζόν!

Νούσιας, Σκιαδαρέσης, Πρωτόπαππα & Χάσκα: Ο ΑΝΤ1 ανοίγει το ξενοδοχείο και κλείνει λαμπερό καστ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved