Η γη της ελιάς: Οι υποθέσεις των νέων επεισοδίων- Σε αδιέξοδο ο γάμος Στάθη- Ιουλίας
Media

Η γη της ελιάς: Οι υποθέσεις των νέων επεισοδίων- Σε αδιέξοδο ο γάμος Στάθη- Ιουλίας

Η γη της ελιάς: Όλες οι περιλήψεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.  Ενώ ο Αποστολής προσπαθεί να τα βρει ξανά με την Αναστασία, ο Στάθης αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο εξομολογείται στον Λυκούργο και αφορά τον γάμο του με την Ιουλία. Παράλληλα, η Αμαλία και η Αντιγόνη ρυμμαχούν, την ώρα που ο Μιχάλης βιώνει την κοινωνική κατακραυγή όλης της Αρεόπολης, μετά τη σύλληψη της Νόρας .

Η Χάιδω ξεφορτώνεται όλα τα μαύρα ρούχα της νύφης της προκειμένου να την αναγκάσει να βγει από το πένθος. Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιείται η γιορτή της ήττας και νικήτρια αναδεικνύεται η Αναστασία, γεγονός που κάνει έξαλλη την Αρετή. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα λέει στην οικονόμο της Αθηνάς ότι είδε τον Αποστόλη να μπαίνει ένα βράδυ στο σπίτι της Παυλίνας, ενώ εκείνος τη διεκδικεί ξανά.

Έτσι, η Αναστασία τού ζητάει αποδείξεις ότι δεν την απάτησε, την ώρα που ο Τζον πηγαίνει στην Αθήνα και η κόντρα της Φιλιώς με τη Νάνου κορυφώνεται. Λίγο αργότερα, η κόρη του Τζον φεύγει από το σπίτι της αποκαλύπτοντας στον πατέρα της ότι η μικρή τη χαστούκισε. Εκείνος το λέει αμέσως στην Αθηνά, αλλά η γυναίκα αρνείται να το πιστέψει. Έτσι, ο άντρας αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη για να ανακαλύψει την αλήθεια. Εντω μεταξύ, η Χάιδω μαθαίνει ότι ο δήμος πρόκειται να έρθει σε αντιδικία με τον Λυκούργο, εξαιτίας μιας υπόθεσης που ανέλαβε. Τότε ο πατήρ Τιμόθεος πιέζει τη δήμαρχο να λάβει τα μέτρα της και να ζητήσει από τον δικηγόρο να παραιτηθεί από συνήγορος του Χαριστέα. Εκείνος, όμως, δεν κάνει πίσω. Έτσι, το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη εξαιτίας της δίκης

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη

Η σύλληψη της Νόρας και,η αποκάλύψη ότι η ίδια είναι μπλεγμένη σε εμπόριο παιδιών πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στη Μάνη. Ταυτόχρονα, στο τμήμα καταλήγει και ο Μιχάλης, ο οποίος σοκαρισμένος ενημερώνεται για το σατανικό πρόσωπο της αρραβωνιαστικιάς του. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην εγκληματική οργάνωση και πείθει τον Κουράκο, ο οποίος τον αφήνει ελεύθερο. Αντιθέτως, όμως, ο Μάνος πιστεύει ότι ο Χατζής έχει σχέση με το κύκλωμα και πιέζει τον Ισίδωρο να τον απολύσουν. Το επόμενο διάστημα, ο Μιχάλης βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με την κοινωνική κατακραυγή. Έτσι αποφασίζει να φύγει και δηλώνει την παραίτησή του. Ωστόσο, ο Αποστολής προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει, ενώ ο Κουράκος, ο Δημοσθένης και ο Λυκούργος επιβραβεύουν τον Παρασκευά για τη συνεισφορά του στην υπόθεση της Νόρας.

Την επόμενη ημέρα, μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τον Μιχάλη στο ιατρείο. Εκεί η Αφροδίτη τού εξομολογείται ότι ο γάμος της με τον Χρήστο περνάει κρίση. Παράλληλα, η Ειρήνη, που έχει συμφωνήσει με την Ξένια, να της δώσει πίσω το μωρό, της ζητάει να ετοιμαστεί να το σκάσει στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πληροφορείται ότι η πρώην του τριγυρίζει στην Αρεόπολη και λαμβάνει τα μέτρα του. Λίγες ημέρες αργότερα, ο αντικαταστάτης της Αφροδίτης στο ιατρείο φτάνει στο χωριό κι εκείνη με τον Χρήστο, την Ειρήνη και τον Παρασκευά φεύγουν για το Μονακό. Και οι τέσσερις απολαμβάνουν το ταξίδι τους, ώσπου ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στο δεύτερο ζευγάρι χαλάει το όμορφο κλίμα... Η επιμονή της Ειρήνης να πάει στο καζίνο οδηγεί τον Παρασκευά στα όριά του και τελικά το ζευγάρι χωρίζει.

Αμαλία & Αντιγόνη συμμαχούν

Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αντιγόνη και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά και υποψιάζεται ότι η κουνιάδα της κάτι σκαρώνει... Τους φόβους της επιβεβαιώνει η Πολυξένη με μία αποκάλυψη, ωστόσο η κοπέλα επιλέγει να μην πει τίποτα στον Μάνο για να μην τον ανησυχήσει. Συγχρόνως, π Αντιγόνη εξακολουθεί να αποφεύγει τον Ισίδωρο, ενώ η Αγγελική πιέζει τον παππού της να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην Αμαλία. Ταυτόχρονα, δημιουργείται μία περίεργη συμμαχία ανάμεσα στην πρώην γυναίκα του ισχυρού άντρα και την κόρη του, ενώ ο Μάνος τού ξεκαθαρίζει ότι δεν βλέπει θετικά μία πιθανή επανασύνδεση με την Αμαλία.

Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης, η Αριάδνη, αφού αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι έχει κρυφό δεσμό με τον Κουράκο, θέλει να μιλήσει και στον Στάθη, αλλά ο Γιώργης δεν νιώθει έτοιμος. Εντω μεταξύ, ο άντρας που έχει συστηθεί στην κοπέλα ως Μάρκος Λάσκαρης (Γιώργος Ευαγόρου), αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Θάνος, έχει γίνει η σκιά της και δυστυχώς οι προσθέσεις του είναι πολύ σκοτεινές... Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να τη βρει μόνη κι έτσι συνεχίζει να την ακολουθεί παντού. Παράλληλα, οι φίλοι και οι συγγενείς του Στάθη παρατηρούν ότι έχει κακή διάθεση. Κάποια στιγμή, ο άντρας ανοίγει την καρδιά του στον Λυκούργο, αποκαλύπτοντάς του ότι ο γάμος του με την Ιουλία είναι σε αδιέξοδο.

Ο ίδιος, αν και συμφώνησε να παραμείνουν στην Αθήνα εκείνη και το μωρό, διαπιστώνει κάθε μέρα που περνάει πως δεν μπορεί πια να βρίσκεται μακριά τους και τον ενοχλεί η απόσταση ανάμεσά τους. Εν τω μεταξύ, ο Θάνος συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μπαίνει στη Γη της ελιάς

Η γη της ελιάς: Η Αριάδνη ανάπηρη- Ο Στάθης συλλαμβάνεται

Η γη της ελιάς: Έγκυος η Αφροδίτη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved