Famagusta: Η Χριστίνα μαθαίνει ότι ο Παύλος πεθαίνει και σπαράζει
Media

Famagusta: Η Χριστίνα μαθαίνει ότι ο Παύλος πεθαίνει και σπαράζει

Η επιτυχημένη δραματική σειρά «Famagusta» επιστρέφει με τον 3ο κύκλο της και άκρως συγκλονιστικές ανατροπές, οι οποίες αναμένεται να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια των οκτώ επεισοδίων του, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στα μέλη της οικογένειας Σέκερη, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουν να έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες σχετικά με τα όσα έζησαν οι Κύπριοι την περίοδο της τουρκικής εισβολής στο νησί το 1974. H αποκάλυψη ότι ο Μάικλ Κούρτης είναι το χαμένο παιδί της Χριστίνας και του Αντρέα πέφτει σαν βόμβα στα μέλη της οικογένειας Σέκερη.

Famagusta: Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου και οι πρώτες εικόνες

famagusta-gyrismata-4-800x600.jpg

Ο Γρηγόρης Γεωργίου σε σκηνή από το Famagusta με τον Στέφανο Μιχαήλ.

Οι δύο γονείς, συγκλονισμένοι, ανοίγουν την αγκαλιά τους με ανακούφιση στον γιο τους και αποφασίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να αναπληρώσουν κάπως λίγο από τον χαμένο χρόνο που στερήθηκαν μακριά του. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, η Μαριάννα και η Δάφνη, όταν μαθαίνουν ότι ο δημοσιογράφος είναι ο αδελφός τους, σοκάρονται, αλλά τον καλοδέχονται στην οικογένεια. Ο Μάικλ, από την πλευρά του, θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους βιολογικούς του γονείς και στα αδέλφια του, τους επισκέπτεται και αρχίζει να τους διηγείται την ιστορία της ζωής του. Ταυτόχρονα, όμως, ο δημοσιογράφος προβαίνει και σε μία αποκάλυψη, η οποία αναμένεται να προκαλέσει στο μέλλον νέες συγκρούσεις. Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η θετή του μητέρα, η Σοφία, γνώριζε εξαρχής όλη την αλήθεια και την κρατούσε κρυφή. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε, η Χριστίνα νιώθει επιτέλους δικαιωμένη, που ύστερα από τόσους αγώνες κατάφερε να βρει το παιδί της. Μάλιστα, πιστεύει ότι αυτή η ευτυχία θα κρατήσει για πάντα...

FAMAGUSTA-(3).jpg

Ωστόσο, σύντομα η γυναίκα προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα, καθώς μαθαίνει για την ανίατη ασθένειά του Παύλου. 0 εφιάλτης για εκείνη ξεκινά όταν βρίσκει ξαφνικά τον γιο της λιπόθυμο στο πάτωμα της κουζίνας. Η Χριστίνα ταράσσεται και καλεί σε βοήθεια, ενώ όταν ο νεαρός συνέρχεται του ζητάει εξηγήσεις. 0 Αντρέας προσπαθεί να της κρύψει την αλήθεια, όμως η σύζυγός του ανακαλύπτει με τρόμο ότι το παιδί τους πεθαίνει.

FAMAGUSTA-(1).jpg

Η αποκάλυψη αυτή την τσακίζει. «Γιατί, Θεέ μου; Γατί, γιατί, γιατί;» φωνάζει και κλαίει, σπαράζοντας για τον αγαπημένο της γιο. Όλοι βρίσκονται δίπλα της και προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο, αλλά η Χριστίνα είναι ράκος και αρνείται να δεχτεί ότι θα χάσει τον Παύλο. Μετά το αρχικό σοκ και ενώ ο πόνος συνεχίζει να κατατρώει την ψυχή της, η γυναίκα αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο μαζί του και τον παρακαλάει να αρχίσει άμεσα τις θεραπείες που θα παρατείνουν τη ζωή του

Πηγή mytv

Κούλλης Νικολάου: «Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία για το Ταμπού και... παγώσαμε λίμνη»

Famagusta: Όσα θα δούμε στον 3ο κύκλο – Πόλεμος, αποκαλύψεις, έρωτας και γάμος

Μπέζος για Famagusta: «Φαντάζεστε να πανηγύριζαν οι Τούρκοι; Θα ήταν τρελό! Το θέμα είναι ζοφερό!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved