Survivor–Spoiler (24/10): Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που «παγώνει» τους παίκτες και η νίκη
Media

Survivor–Spoiler (24/10): Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που «παγώνει» τους παίκτες και η νίκη

Survivor 2024Spoiler (24/10) - Οι Αετοί ήταν εκείνοι που εξασφάλισαν το έπαθλο της ταινίας στο χθεσινό αγώνισμα όμως το σημείωμα της ασυλίας του Απόστολου και η συμπεριφορά της Εκατερίνας και του ίδιου δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην παραλία.

Η επίσκεψη του Γιώργου Λιανού στο Νησί της Εξορίας έδωσε μία πρωτόγνωρη δύναμη στα χέρια της Φοίβης και του Μιχάλη. Οι εξόριστοι κατέληξαν σε συμφωνία και επέλεξαν να στερήσουν το δικαίωμα διεκδίκησης της ατομικής ασυλίας από ένα μέλος της Φυλής τους. Ποιους αφορά η απόφασή τους θα το μάθουμε απόψε!

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ekaterina και Ελένη για τα... πιάτα

survivor

Τίγρεις και Αετοί μπαίνουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας που θα τους επιτρέψει να νιώσουν πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

«Περνάμε στον αγώνα ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο έπαθλο. Σήμερα είναι για κάθε παίκτη και κάθε παίκτρια της ομάδας που θα κερδίσει…», τους λέει ο παρουσιαστής.

Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας είναι κρίσιμο για κάθε Survivor ξεχωριστά, ποιοι θα κερδίσουν το κολιέ;

s8rwiwor332.jpg

Survivor 2024 – Spoiler (24/10)

Σύμφωνα με τα spoiler η κίτρινη ομάδα θα κερδίσει απόψε 24/10 στο έπαθλο επικοινωνίας δίνοντάς τους την ψυχολογική ανάσα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις επόμενες προκλήσεις.

Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός της Χριστιάνας και η αποχώρηση από τον αγώνα

Survivor 2024: Σπάραξε ο Παναγιώτης ακούγοντας τον 2χρονο γιο του: «Δεν κατάλαβα Χριστό!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved