Buongiorno: Κάγκελο η Σκορδά με την Μπέσσυ: «Λες να το κλείσουμε για να βγεις σε άλλη εκπομπή;»
Media

Buongiorno: Κάγκελο η Σκορδά με την Μπέσσυ: «Λες να το κλείσουμε για να βγεις σε άλλη εκπομπή;»

H Μπέσσυ Αργυράκη βγήκε μέσω skype στο Buongiorno για να σχολιάσει την βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision 2025, όμως την ώρα που μιλούσε την έπαιρναν τηλέφωνο και από άλλες εκπομπές και η Φαίη Σκορδά εκενυρίστηκε.  

«Δεν ξέρω γιατί κάποιος με παίρνει. Θέλω να πω 2 κουβέντες» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη με την Φαίη Σκορδά να της λέει χαρακτηριστικά: «Σας παίρνουν από άλλη εκπομπή… συνηθισμένο.»

«Ξέρετε γιατί πέφτει. Εγώ σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την Κλαυδία. Ήταν υπέροχη… Θέλω να μιλήσουμε γιατί με παίρνουν συνέχεια» υπογράμμισε η Μπέσσυ.

1738313854984-778125427-image.jpg

Και τότε η Φαίη Σκορδά εκνευρισμένη αναφέρε: «Λες να το κλείσουμε για να βγεις σε άλλη εκπομπή τώρα; Κανένα πρόβλημα, Μπέσσυ μου, εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Να είναι καλά όλοι. Πολλά φιλάκια. Μα, βλέπει κάποιος ότι είσαι καλεσμένος κι είσαι ήδη στον αέρα.».

Eurovision 2025 –Λιάγκας: Εξέθεσαν Παπαρίζου - Ρουβά! Ούτε το autocue δεν μπορούσαν να διαβάσουν!

Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Κώστας Αγέρης: Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα που γράφτηκε στο Twitter...

Eurovision 2025 - Nafsica: Η αντίδρασή της για τους 0 βαθμούς που πήρε– Αποκλείεται, πού το έγραψαν;

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved