Media

X Factor: Έπαθαν πλάκα με τη φωνή του - «Τι Άγγελος είναι αυτός»-Λύγισε ο πατέρας του διαγωνιζόμενου

Gossip-tv Team

Με το που εμφανίστηκε στην σκηνή του X-Factor ο Άγγελος Αρχανιωτάκης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές του επιλογές.

Για τον ίδιο η μουσική είναι κάτι που του προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση, η θεραπεία του όπως είπε.

Αν και έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τα όνειρά του, ότι είναι πολύ μεγάλα και δεν θα κατορθώσει να φτάσει εκεί που επιθυμεί, ο Άγγελος πάντα είχε την στήριξη της οικογένειάς του.

Αποφασισμένος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ο Άγγελος ερμήνευσε το Creep των Radiohead χαρίζοντας ρίγη συγκίνησης.

«Είχα ξεχάσει ότι σε λένε Άγγελο και λέω «τι άγγελος είναι αυτός;». Τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό!», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας, με την Μαρίζα Ρίζου να φαντάζεται να ακούει την ερμηνεία του πίνοντας νωχελικά ένα ποτό. «Ήρεμος, στιβαρός, με σιγουριά… Με ξεκούρασες σαν ακροατή!».

Μπορεί οι τρίχες του Χρήστου Μάστορα να ορθώθηκαν από τη συγκίνηση, όμως ο Μιχάλης Κουινέλης δεν ένιωσε το ίδιο. «Αν μίλαγαν οι τρίχες, όπως είπε ο Χρήστος, οι δικές μου δεν μίλησαν. Δεν λέω ότι ήταν άσχημα, ήταν πολύ όμορφο, αλλά ήθελα να μιλήσουν και οι δικές μου τρίχες, έχω δεν έχω, ή όσες μου έχουν μείνει», είπε.

«Συμφωνώ με τον άτριχο φίλο μου, αλλά το πείραγμα που έκανες είχε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και έτσι ο Άγγελος εξασφάλισε μία θέση στην επόμενη φάση του X-Factor!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved