Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι στην Ελλάδα - Το λευκό outfit, τα γέλια & τα πειράγματα!
Eurovision

Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι στην Ελλάδα - Το λευκό outfit, τα γέλια & τα πειράγματα!

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision που έγινε στη Σουηδία απ' όπου έφτασε η Μαρίνα Σάττι και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής.  

Αρκετά κουρασμένη αλλά και με πολύ καλή διάθεση, η Μαρίνα έφτασε με την πτήση της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πόζαρε χαρούμενη στους φωτογράφους που την περίμεναν.

Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό

Έχοντας επιλέξει λευκό outfit από πάνω μέχρι κάτω και έχοντας κρατήσει τα κοτσιδάκια που είχε κάνει στα μαλλιά της για την εμφάνισή της στη σκηνή του Malmo Arena για να ερμηνεύσει το τραγούδι Zari φέρνοντας την 11η θέση για τη χώρα μας, η Μαρίνα έδειχνε να είναι πολύ ικανοποιημένη από όσα είχε πετύχει στη Σουηδία.

Λίγες ώρες είχε στη διάθεσή της για να ξεκουραστεί από χθες το βράδυ μέχρι την ώρα που θα πετούσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για Αθήνα και αυτό αποτυπωνόταν στο κουρασμένο της πρόσωπο. Η καλή της διάθεση όμως δεν άφηνε να φανεί η καταπόνησή της όλες αυτές τις μέρες που έδινε τον καλύτερό της εαυτό στη Σουηδία.

Μαζί της φυσικά ο Φωκάς Ευαγγελινός που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος για την εμφάνιση της Μαρίνας on stage, οι χορευτές της, ο Θανάσης Αλευράς με τον Ζερόμ Καλούτα που μετέδωσαν στην ΕΡΤ τα όσα συνέβαιναν στον διαγωνισμό αλλά και άνθρωποι της ΕΡΤ που είχαν συνοδεύσει την αποστολή στη Σουηδία.

Ένα βήμα πιο πίσω της ήταν και η μητέρα της Μαρίνας η οποία έδειχνε περήφανη για την κόρη της και φυσικά τα όσα κατάφερε μόνη της στη Σουηδία και σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα

Eurovision 2024-Τηλεθέαση: Το εξωπραγματικό ποσοστό 89% & η στιγμή που καθήλωσε 3.400.000 τηλεθεατές

Σάττι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 11η θέση: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved