Eurovision

Στον απόηχο της Eurovision 2024: Η συγγνώμη των χορευτών της Σάττι & τα... γαλλικά της Ιρλανδής

Μπορεί να έσβησαν τα εκτυφλωτικά φώτα της σκηνής του Malmo Arena μετά τον χθεσινό μεγάλο τελικό και τη νίκη της Ελβετίας, όμως φαίνεται πως τα... παρατράγουδα συνεχίζονται για κάποιες από τις χώρες που συμμετείχαν. 

Το... κακό μάτι φαίνεται πως επηρέασε πολλούς, ανάμεσά τους και τον νικητή της φετινής Eurovision που όπως αποκάλυψε έσπασε τον αντίχειρά του όταν από τη χαρά του χτυπούσε το τρόπαιό του στη σκηνή, όπου και το έσπασε φυσικά.

Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι στην Ελλάδα - Το λευκό outfit, τα γέλια & τα πειράγματα!

Σε άλλα νέα τώρα, η Ιρλανδή εκπρόσωπος, μετά το τέλος της βραδιάς άρχισε κάτι... γαλλικά που δεν είχαν προηγούμενο εις βάρος της EBU καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα είχε αποκαλύψει ότι ήταν αμφίβολη η παρουσία της στον τελικό καθώς ζητούσε εξηγήσεις για ένα περιστατικό που είχε συμβεί και που ποτέ δεν μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Μετά το τέλος της διοργάνωσης λοιπόν, μιλώντας σε δημοσιογράφο ξέσπασε με άσεμνους χαρακτηρισμούς και ύβρεις, δείχνοντας φανερά εκνευρισμένη.

Έντονες αντιδράσεις, όμως προκάλεσαν και οι δηλώσεις των χορευτών της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, μετά τον μεγάλο τελικό. Δήλωσαν Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έτσι οι δύο καλλιτέχνες επανήλθαν ανασκευάζοντας τα όσα είχαν πει και ζητώντας συγγνώμη. Μάλιστα απέδωσαν σε παρεξήγηση τη διατύπωση των λεγομένων τους

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη λεκτική παρεξήγηση. Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες-Τούρκοι δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες εμείς οι δύο αλλά ότι εγώ μεν είμαι Έλληνας πολίτης, ο δε Huso Γερμανός. Και οι δύο γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμανία. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε να ευχόμαστε οι δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να έχουν ειρήνη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιασίν Αχμέτογλου, ένας εκ των δύο χορευτών.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Κατακεραυνώνει την ελληνική συμμετοχή της Eurovision -Τα σχόλια για Αλευρά & Καλούτα

Eurovision 2024-Τηλεθέαση: Το εξωπραγματικό ποσοστό 89% & η στιγμή που καθήλωσε 3.400.000 τηλεθεατές

Σάττι - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την 11η θέση: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved