Ποια είναι 41χρονη «Βασίλισσα της κεταμίνης» που συνελήφθη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι;
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Ποια είναι 41χρονη «Βασίλισσα της κεταμίνης» που συνελήφθη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι;

H Jasveen Sangha είναι η γιατρός που παρακολουθούσε τον Μάθιου Πέρι λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή και σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι εκείνη που ευθύνεται για την υπερβολική ποσότητα κεταμίνης που κατανάλωσε ο διάσημος ηθοποιός και του κόστισε τη ζωή. 

Η Sangha -η οποία φέρεται να ήταν γνωστή σε όλο το Βόρειο Χόλιγουντ ως γιατρός των διασημοτήτων - είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα της Κεταμίνης» λόγω του γεγονότος ότι κούραρε τους ασθενείς της με τη συγκεκριμένη ουσία.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάθιου Πέρι: Τουλάχιστον μία σύλληψη για τον θάνατό του

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM

Λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της από την αστυνομία στο Λος Άντζελες, η Sangha καυχιόταν για το νέο της κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά στα social media - όπου μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα από τις πολυτελείς διακοπές της στο Μεξικό και την Ιαπωνία.

Η Sangha είναι μόνο μία από τους άλλους τέσσερις που συνελήφθησαν σήμερα (15/8) ως ύποπτοι για τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού, που συγκλόνισε τους φαν του παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2023.

Η γιατρός, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το πολυτελές σπίτι της στο Βόρειο Χόλιγουντ, που αναφέρεται στο κατηγορητήριο ως «Sangha Stash House» για αποθήκευση, συσκευασία και διανομή παράνομων ουσιών, συμπεριλαμβανομένων της κεταμίνης και της μεθαμφεταμίνης.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι η Sangha «ήξερε ότι η χωρίς επίβλεψη και ακατάλληλη χρήση της κεταμίνης μπορεί να αποβεί θανατηφόρα» και το 2019, φέρεται να πούλησε το φάρμακο σε έναν άλλο ασθενή της, τον Cody McLaury, ο οποίος επίσης πέθανε από υπερβολική δόση.

USA NEW YORK MATTHEW PERRY MEMORIAL

Φόρος τιμής στον διάσημο ηθοποιό μετά την ανακοίνωση του θανάτου του τον Οκτώβριο του 2023. Εκατοντάδες θαυμαστές του, άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του έξω από το σημείο όπου γίνονταν γυρίσματα για τη θρυλική σειρά Τα φιλαράκια, στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Πάντως, είναι πολλά τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στη διάθεσή της και σύμφωνα με το dailymail.co.uk, μηνύματα που αντάλλαξε με άλλον κατηγορούμενο την ενοχοποιούν σε ό,τι έχει να κάνει με τον αιφνίδιο θάνατο του 54χρονου σταρ. Στο κατηγορητήριο, επίσης, αναφέρεται ότι στις 24 Οκτωβρίου, η 41χρονη γιατρός αγόρασε 25 φιαλίδια κεταμίνης για να δοθούν στον Perry

Όταν η «Ketamine Queen» Sangha ανακάλυψε ότι ο Perry είχε πεθάνει στις 28 Οκτωβρίου, κάλεσε έναν από τους φερόμενους ως συνεργούς της και του είπε να διαγράψει οποιαδήποτε μηνύματα είχαν ανταλλάξει στα κινητά τους. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους που συνελήφθησαν είναι επίσης και ο βοηθός του Perry, Kenneth Iwamasa, 59 ετών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Sangha δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον θάνατο του Perry. Ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας ναρκωτικών Neama Rahmani, πρόεδρος του West Coast Trial Lawyers, είπε: «Η Jasveen Sangha ήταν η πηγή της κεταμίνης που σκότωσε τον Perry και θα μπορούσε εύκολα να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τον θάνατό του. «Θα ασκηθεί μεγάλη πίεση σε κατηγορούμενους και μάρτυρες για να ανατρέξουν στον γιατρό που παρείχε την κεταμίνη ή σε οποιονδήποτε άλλον που έπαιξε ρόλο στο να φτάσουν παράνομα στα χέρια του Μάθιου Πέρι. «Μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι οι εγχύσεις κεταμίνης μπορούν να θεραπεύσουν το άγχος και την κατάθλιψη, αλλά είναι ένα από τα φάρμακα που καταχρώνται περισσότερο. Ο Perry δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί κεταμίνη σε υδρομασάζ, εκτός, δηλαδή, θεραπευτικού περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved