Hollywood

«Βόμβα» για τον Alain Delon – Ξεσπά η τελευταία του σύντροφος για τα παιδιά του

Για τον θάνατο του Alain Delon και όσα έχουν ειπωθεί από τα παιδιά του για εκείνη, μίλησε στο Envoyé spécial, η τελευταία του σύντροφος, Hiromi Rollin.

«Τι ακριβώς απαντάτε στα παιδιά που λένε ότι η Hiromi Rollin δεν ήταν καθόλου σύντροφος του Alain Delon, αλλά μια κυρία εν αναμονή;» ρώτησε η δημοσιογράφος του France 2. «Ακόμη αναρωτιέμαι… Γιατί ήξεραν πολύ καλά ότι ήμασταν ζευγάρι», απάντησε η Hiromi Rollin.

Αλέν Ντελόν: Ο πόλεμος για την περιουσία μόλις ξεκίνησε! Tα ποσά που... ζαλίζουν & ο άγνωστος γιος

«Όταν μετακόμισα στο Doouchy το 2006, δεν λέγαμε πολλά πράγματα ότι είμαστε μαζί, για να μην τα σοκάρουμε πολύ, γιατί ήταν πολύ μικρά. Στην αρχή, όταν ήρθαν τα παιδιά, πήγα κάπου αλλού. Όσο περνούσε ο καιρός, καταλάβαιναν γιατί έβλεπαν ότι κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι, φιλιόμασταν στο στόμα και όλα αυτά. Κάποια στιγμή, δεν κρυβόμασταν πια», λέει.

Ως «μια φουρτουνιασμένη θάλασσα με καταιγίδες συνεχώς», περιέγραψε τη σχέση τους.

«Παράτησα τα χόμπι μου, παράτησα τους φίλους μου και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω ακόμη και την οικογένειά μου, επειδή δεν άντεχε να πηγαίνω στην Ιαπωνία. Με ανάγκασε να χάσω τον θάνατο της αδελφής μου και των γονιών μου γιατί με εκβίαζε. Μου έλεγε: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να πας στην Ιαπωνία, αλλά αν πας εκεί, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στο Douchy». «Τόλμησα να πάω στην Ιαπωνία δύο φορές για να δω τον πατέρα μου και με πέταξε έξω όταν επέστρεψα, και τις δύο φορές».

Αλέν Ντελόν: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Εικόνες από το τελευταίο «αντίο»

Αλέν Ντελόν: Κατακραυγή για την επιθυμία του να θανατωθεί ο σκύλος του ώστε να ταφούν αγκαλιά

Αλέν Ντελόν: Το τελευταίο μήνυμα του - Αυτό που ήθελε να γράψουν τα ΜΜΕ όταν πεθάνει!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved