Λόπεζ-Άφλεκ: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου - Το ραντεβού για γεύμα
Hollywood

Λόπεζ-Άφλεκ: Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου - Το ραντεβού για γεύμα

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να είναι πλέον εν διαστάσει και να περιμένουν την έκδοση του διαζυγίου τους, όμως φαίνεται πως προσπαθούν να κρατήσουν μία καλή σχέση ανάμεσά τους για χάρη των παιδιών τους. 

Οι δύο σταρ φαίνεται να αναζητούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους εν μέσω του διαζυγίου τους.

Αγάπησε την Λόπεζ πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο & σήμερα αποκαλύπτει πώς είναι να την έχεις παντρευτεί

ITALY VENICE FILM FESTIVAL

Το πρώην ζευγάρι ξαναβρέθηκε χθες (14/9) για μεσημεριανό γεύμα με τα δύο παιδιά του διάσημου ηθοποιού Seraphina, 15, και Samuel, 12, και τα 16χρονα δίδυμα Max και Emme (δεν απεικονίζονται) της σταρ για μεσημεριανό γεύμα στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Κατά την έξοδό τους, ο Ben, 52 ετών, φορούσε ένα μπλε πουκάμισο με τζιν ενώ η Jennifer, 55, είχε επιλέξει ένα μαύρο cropped ζιβάγκο, τζιν και γόβες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μπεν και η Τζένιφερ εμφανίζονται μαζί από τότε που εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, αν και οι φήμες χωρισμού ακούγονταν εδώ και μήνες.

Υπέβαλε αίτηση για να τερματίσει το γάμο τους στη δεύτερη επέτειό τους. Αν και οι δυο τους δεν έχουν ακόμη συζητήσει δημόσια το διαζύγιό τους, άνθρωπος από το περιβάλλον εκείνης έκανε αποκαλύψεις για το πώς είναι η Λόπεζ ψυχολογικά εν μέσω του χωρισμού της.

https://www.instagram.com/p/C_6dHvGytkY/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved