ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/IAN LANGSDON
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Puff Diddy: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Χόλιγουντ - Οι κατηγορίες, ο Μπίμπερ και ο Κούτσερ

Αφού αντιμετώπισε πολλαπλές αγωγές τους τελευταίους μήνες με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση και άλλες ποινικά κολάσιμες πράξεις, ο Sean Combs συνελήφθη στις 17 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες για sex trafficking με βία, εκβιασμό, απάτη ή εξαναγκασμό σε πορνεία γυναικών.

Ο δικηγόρος του Combs, Marc Agnifilo, χαρακτήρισε «άδικη» τη δίωξή του, τονίζοντας ότι ο πελάτης του είναι «ένας αθώος άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Diddy: Σοκάρει η νέα καταγγελία-«Ημουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/STEPHANE REIX

Τον Νοέμβριο του 2023, η Casandra "Cassie" Ventura τράβηξε την… αρχή του νήματος ώστε να εξελιχθεί η όλη υπόθεση σε ένα τσουνάμι κατηγοριών εναντίον του Combs καταθέτοντας εναντίον του αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Σ’ αυτήν, η πρώην σύντροφός του ισχυριζόταν σεξουαλική επίθεση, σωματική κακοποίηση, όμως εκείνο που τον «έκαιγε» περισσότερο από όλα ήταν η κατάθεσή της ότι ο Diddy την ανάγκαζε να κάνει σεξ με άλλους άνδρες ενώ εκείνος παρακολουθούσε. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν ήταν οι πρώτες που αντιμετώπιζε ο μεγιστάνας της μουσικής και επιχειρηματίας όλα αυτά τα χρόνια. Ο Combs προσπάθησε να καθιερωθεί σε ό,τι είχε να κάνει με την εικόνα του σε «Brother Love», όμως είχε ήδη ιστορικό καταγγελιών για βία, που χρονολογείται από τη δεκαετία του '90. Δεν έχει καταδικαστεί ποτέ για σοβαρό έγκλημα, αλλά έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι είχε βίαιες επαφές με όλους, τόσο με τις πρώην του Ventura και Gina Huynh -που ισχυρίστηκαν σωματική κακοποίηση το 2019- όσο και με συνεργάτες του όπως οι ράπερ J. Cole και Drake.

120 κατήγοροι εναντίον του Diddy

Μέχρι στιγμής, ο διάσημος καλλιτέχνης της hip hop κατηγορείται από τουλάχιστον 120 άτομα σεξουαλική παρενόχληση και sex traffiking.

Ένας δικηγόρος είπε την περασμένη Τρίτη (1 Οκτωβρίου) ότι εκπροσωπεί 120 κατηγόρους που έχουν ισχυριστεί ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση από τον Sean "Diddy" Combs. Ο δικηγόρος του Χιούστον, Τόνι Μπάζμπι, δήλωσε ότι αναμένει να κατατεθούν οι αγωγές εντός του επόμενου μήνα, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. «Υπάρχουν 60 άνδρες και 60 γυναίκες που έχουν ενταχθεί μαζί μας για να διεκδικήσουν αξιώσεις ως ενάγοντες», είπε ο Μπάζμπι σε συνέντευξη Τύπου. "Σε αυτήν την ομάδα, το 62% είναι Αφροαμερικανοί, το 30% είναι λευκοί, το υπόλοιπο Ισπανόφωνοι ή Ασιάτες. Το χρονικό πλαίσιο των πράξεων για τις οποίες καταγγέλλεται είναι πολύ ευρύ. Η επίμαχη συμπεριφορά εκτείνεται από το 1991 μέχρι σήμερα. Αν αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν τόσα πολλά φερόμενα θύματα, μιλάμε για περισσότερα από 25 χρόνια τέτοιου είδους συμπεριφοράς». Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ήταν 9 ετών όταν κακοποιήθηκε, όπως τόνισε ο συγκεκριμένος δικηγόρος.

Τα διαβόητα Freak Off parties που καίνε Τζάστιν Μπίμπερ και Άστον Κούτσερ

Οι έρευνες που έγιναν πριν από μερικούς μήνες στις βίλες του Diddy στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Λος Άντζελες αποκάλυψαν πολλά χρήσιμα στοιχεία για τη στήριξη των κατηγοριών εναντίον του. Εκεί γίνονταν τα λεγόμενα freak off parties του διάσημου ράπερ του οποίου η περιουσία υπολογίζεται γύρω στο 1 δις δολλάρια. Σε αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οικοδεσπότης «κερνούσε» σκληρές ναρκωτικές ουσίες τους καλεσμένους του, διέθετε άπειρες όμορφες γυναίκες προς ικανοποίησή τους και μετέτρεπε τα σπίτια του σε βίλες οργίων. Δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά από τις έρευνες στις βίλες βρέθηκαν πάνω από 1000 μπουκάλια λιπαντικών και 784 σεξουαλικά βοηθήματα.

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

ΑΠΕ ΜΠΕ

Με όλο αυτό το… background και με δεδομένο ότι ο Μπίμπερ σε πολύ νεαρή ηλικία –ήταν δεν ήταν 15 ετών- είχε συνεργαστεί με τον Diddy, δεν είναι τυχαίο που πολλοί φανατικοί θαυμαστές του Τζάστιν εστιάζουν στην κακή ψυχολογία που έχει τον τελευταίο καιρό σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ανασύρουν από το παρελθόν για να «ξεσκονίσουν» τη μνήμη κάποιων κάποια βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και απεικονίζονται οι δύο καλλιτέχνες να ανακοινώνουν πως πρόκειται να συνεργαστούν, με τον Diddy να προειδοποιεί ότι θα περάσουν μαζί 48 ώρες.

Με κάποιον τρόπο όμως εμπλέκεται και ο Άστον Κούτσερ στην όλη υπόθεση αφού κυκλοφορεί μία φωτογραφία του στο διαδίκτυο από συμμετοχή του σε πάρτι του Diddy. Μάλιστα, κάποιοι είπαν ότι ο Κούτσερ είναι ένα βήμα πριν χωρίσει από τη Μίλα Κούνις λόγω αυτού, κάτι που ο ίδιος διέψευσε σχεδόν αμέσως.

Μένει τώρα να δούμε πώς θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση που αναμφισβήτητα είναι από τις πιο σοκαριστικές στον κατά τα άλλα λαμπερό πλανήτη του Χόλιγουντ!

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved