George Clooney: Πούλησε την έπαυλή του για 14,5 εκατ. δολάρια - Το διάσημο ζευγάρι που την αγόρασε!
Hollywood

George Clooney: Πούλησε την έπαυλή του για 14,5 εκατ. δολάρια - Το διάσημο ζευγάρι που την αγόρασε!

Η Olivia Culpo και ο Christian McCaffrey φαίνεται πως έκαναν μια εντυπωσιακή αγορά, καθώς απέκτησαν την πρώην έπαυλη του George Clooney στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρει το TMZ.

Το ζευγάρι, που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων για το πολυτελές αυτό ακίνητο.

Κλούνει: Διαψεύδει ότι πληρωθήκαν με τον Πιτ 35 εκ. ο καθένας για τη νέα τους ταινία «Wolfs»

george-amal-clooney.jpg

Η έπαυλη Fryman Canyon δεν είναι απλά ένα σπίτι με έξι υπνοδωμάτια, αλλά μια πραγματική όαση, περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, η οποία προσφέρει ιδιωτικότητα. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ξενώνες, πισίνα και γήπεδο τένις, καθιστώντας το ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο George Clooney κατείχε το σπίτι για σχεδόν 30 χρόνια, αφού το είχε αγοράσει το 1995 από την τραγουδίστρια των Fleetwood Mac, Stevie Nicks, για 2,2 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, με την πώληση της έπαυλης, η Olivia και ο Christian μπαίνουν στη λίστα των επιφανών προσωπικοτήτων που έχουν κατοικήσει σε αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο.

Το ζευγάρι, που έχει κατακτήσει τα πρωτοσέλιδα τόσο με τις επιτυχίες του όσο και με την προσωπική του ζωή, απολαμβάνει την νέα τους αρχή σε ένα σπίτι που κουβαλά τη λάμψη και την ιστορία του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης:

Τζoρτζ Κλούνεϊ: Η αντίδρασή του όταν φωτογράφος έπεσε μπροστά του στο κόκκινο χαλί

Κλούνει και Πιτ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας - Με τη νέα του σύντροφο ο Μπραντ

George Clooney: Το νέο επαγγελματικό βήμα που κανείς δεν περίμενε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved