Δάνης Κατρανίδης: Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος και η σχέση ζωής με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Showbiz

Δάνης Κατρανίδης: Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος και η σχέση ζωής με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ο Δάνης Κατρανίδης ποτέ δεν είχε απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Είχε κάνει τρεις γάμους ενώ κάποιες φορές είχε «χρεωθεί» σχέσεις – φαντάσματα για τις οποίες ποτέ δεν είχε απαντήσει δημόσια.

Δάνης Κατρανίδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν από τέσσερα χρόνια

Ο Δάνης Κατρανίδης δεν κατάφερε να γίνει μπαμπάς με τον ίδιο να έχει πει: «Πίστευα στο γεγονός ότι θα μπορούσα να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, δεν έπαψα ποτέ να μην θέλω. Τα παιδιά δεν έγιναν γι’ άλλους λόγους αλλά ας μην το συνεχίσουμε αυτό γιατί αφορά και τις ζωές άλλων ανθρώπων».

Η γάμος και η σχέση ζωής με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την επίσης σπουδαία ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου

«Με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήμασταν μαζί από την σχολή. Δεν μας δημιούργησε η δουλειά πρόβλημα, έχουμε κρατήσει εξαιρετική σχέση. Παίξαμε για πρώτη φορά μαζί στην Βιρτζίνια Γουλφ. Όχι δεν θυμηθήκαμε καθόλου τον γάμο μας και δεν έχει καμία σχέση με την Βιρτζίνια Γουλφ γιατί θα είχαμε σκοτωθεί. Αν υπήρχε τότε ζήλια, θα στο πει η Μίρκα. Τα έχει πει το ξέρω. Άλλο η ζήλια κι άλλο το πειραχτήρι. Ήταν χοντρή ζήλια στο περίπου. Δε κρατώ με όλες τις συζύγους μου καλές σχέσεις. Έτυχε», έχει πει ο ίδιος ενώ η ηθοποιός έχει δηλώσει:

«Στην σχολή, επειδή ήμασταν παιδιά, ήταν τελείως διαφορετικά. Εγώ έκανα διάφορες πολύ χαριτωμένες ζήλιες, την ώρα του μαθήματος. Είναι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και χθες και σήμερα και εύχομαι και αύριο, στο μέλλον μας το κοινό, όποιο κι αν είναι, γιατί είναι από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αγαπήσει και να έχεις αγαπηθεί και να συνεχίζεις να έχεις μια τέτοια σχέση, που να περνάει σε άλλα επίπεδα».

Οι τρεις γάμοι

«Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.»

Δάνης Κατρανίδης: Η τεράστια θεατρική πορεία και οι ρόλοι «σταθμός» στην τηλεόραση

Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης

Δάνης Κατρανίδης: Τα 75α γενέθλιά του, οι 3 γάμοι, η Αλίκη, η Μίρκα & τι συμβαίνει με την υγεία του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο φωτογραφικό κλικ-Νύφη στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη, 53 χρόνια πριν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved