Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Μάνεση: Δεν έχει ανάγκη ο Νίκος να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα
Media

Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Μάνεση: Δεν έχει ανάγκη ο Νίκος να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα

Αρχικά η Σταματίνα τόνισε: «Τον Νίκο Μάνεση τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου, επαγγελματικά. Είναι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται, έτσι όπως το σκέφτεται. Δική μου άποψη, με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που του έχω, είναι ότι δεν χρειάζεται ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε τέτοιες κόντρες. Δεν το έχει ανάγκη ούτε ως τηλεοπτική προσωπικότητα, ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως άνθρωπος».

Μάνεσης για Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Stamatina_Tsimtsili.jpg

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Δεν έχει ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης, με αυτή την πορεία που έχει, να μπαίνει τώρα σε μια τέτοια κόντρα».

Να σας θυμίσουμε ότι καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνεση ήταν ο Χάρης Λεμπιδάκης και τον ρώτησε τι συμβαίνει με τον Λιάγκα και είπε: «Δεν ασχολούμαι καν. Μου είπανε κάποια στιγμή έξω ότι ο Λιάγκας είπε για εσένα κάτι, ότι λες ανοησίες και είπα ότι έχει υψηλότερο IQ από εμένα και έχει δίκιο».

ligaks.jpg

Και όταν ρωτήθηκε ευθέως ο Νίκος Μάνεσης αν τον εκτιμά ως επαγγελματία τον Λιάγκα δεν δίστασε να πει: «Όχι, καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα. Άλλη ερώτηση».

Νίκος Μάνεσης κατά Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Η σκληρή απάντηση Μάνεση σε Λιάγκα: «Έχω ιώβεια υπομονή... Προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved