Η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε για Τουρκία για τα γυρίσματα του Power of Love! Η εμφάνιση & τα χαμόγελα
Showbiz

Η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε για Τουρκία για τα γυρίσματα του Power of Love! Η εμφάνιση & τα χαμόγελα

Μόλις λίγες μέρες είχε στη διάθεσή της η Κατερίνα Καραβάτου να ξεκουραστεί αφού μετά το τέλος του My Style Rocks ετοίμασε βαλίτσες για Τουρκία! 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες θα είναι εκείνη που αναλαμβάνει το νέο project της Acun Media, το Power of Love, σήμερα νωρίς το απόγευμα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να πάρει την πτήση της για να ταξιδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, εκεί που θα γίνονται για το επόμενο διάστημα τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι αγάπης.

Λύγισε η Καραβάτου: «Έπρεπε να αδειάσω το πατρικό μου και...»

katerina-karavatou-(1).jpg

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί με τρέιλερ στον ΣΚΑΪ, το Power of Love θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι η Κατερίνα φτάνει εγκαίρως στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ξεκινήσει η δουλειά για τα πρώτα επεισόδια.

Το ίδιο ταξίδι πρόκειται να κάνουν και οι παίκτες που θα συμμετάσχουν οι οποίοι έχουν φυσικά ήδη επιλεγεί και φιλοδοξούν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας το φετινό καλοκαίρι.

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο κατά την οποία την είδαμε με λευκό chic t shirt και ένα παντελόνι που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της, έδειχνε να είναι πολύ ευδιάθετη και μίλησε με χαρά στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για το νέο αυτό εγχείρημα που αποτελεί πρόκληση για την ίδια, αν και θα αναγκαστεί να μένει μεγαλύτερα διαστήματα από ό,τι θα ήθελε, μακριά από τα δύο της παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου από το αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για Τουρκία:

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά: Η ερώτηση που αιφνιδίασε την Καραβάτου:«Είσαι ερωτευμένη;» - Η αντίδραση της Κατερίνας

Το gossip-tv στα Mad VMA 2024: Η Μαγγίρα, η Καραβάτου, η Σάττι & το χρυσό κοστούμι παρουσιαστή

Power of Love: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved