MAD VMA 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν on stage! Η φαντασμαγορική έναρξη & οι νικητές!
Showbiz

MAD VMA 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν on stage! Η φαντασμαγορική έναρξη & οι νικητές!

MAD VMA 2024: Αυτό που περιμένει κανείς να δει στη σκηνή του μουσικού θεσμού που φέτος γίνεται για 21η φορά, είναι λάμψη και φυσικά πολλή μουσική, τραγούδι και χορός. Και έτσι ακριβώς έγινε και η έναρξη! 

Η ψυχή των Mad VMA, ο Θέμης Γεωργαντάς, όπως κάθε χρόνο, υποδέχτηκε το κοινό που έσπευσε να απολαύσει τη βραδιά και μάλιστα ήταν πολύ... λαμπερός αφού φορούσε χρυσό κοστούμι.

Mad VMA 2024: Συγκλόνισε ο ΖΑF για το bullying: «Γυρνούσα με δάκρυα στα μάτια»

Όλα αυτά βέβαια για τις ανάγκες της πρώτης εμφάνισής του on stage που έγινε πολύ δυναμικά, με τον ίδιο να «τσαλακώνεται» όσο δεν πάει αφού φορούσε και μία περούκα... αφάνα!

Φυσικά προκάλεσε το γέλιο όλων, με τον ίδιο να καλωσορίζει πολύ θερμά τους θεατές σε αυτό το φαντασμαγορικό σόου.

Δείτε φωτογραφίες:

Αμέσως μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στη σκηνή για την απονομή στην κατηγορία Best Performer μόνο που η παρουσιάστρια αντιμετώπισε πρόβλημα με το μικρόφωνό της και χρειάστηκε να περιμένει λίγο για να αποκατασταθεί το θέμα με τον ήχο. Αμέσως μετά, ανακοίνωσε τον νικητή που δεν ήταν άλλη από την απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα:

Η Μαρία Σολωμού πήρε τη σκυτάλη για να παραδώσει το βραβείου καλύτερου Urban καλλιτέχνη. Το βραβείο κατέκτησε ο Rack!

H Kατερίνα Καινούργιου παρουσίασε το βραβείο για τον καλύτερο Λαϊκό καλλιτέχνη της χρονιάς. Το βραβείο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έδειξε να έχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο ενώ η όμορφη παρουσιάστρια έλαμπε στο μίνι φόρεμα που επέλεξε για τη περίσταση:

Η συνέχεια εξέπληξε πολλούς καθώς η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση on stage με μακριά... γοργονέ wet look μαλλιά που της χάριζαν ένα τελείως διαφορετικό στυλ από αυτό που την είχαμε συνηθίσει. Η παρουσιάστρια απένειμε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού που πήρε στα χέρια του ο Γιώργος Σαμπάνης για το τραγούδι «Μόνο για σένα»:

Το βραβείο για το καλύτερο dance κομμάτι πήγε στη Μαρίνα Σάττι η οποία αποθεώθηκε από το κοινό που τραγούδησε το Zari.

Την απονομή έκανε η Αθηναΐς Νέγκα:

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στην οποία απονεμήθηκε από τον Φωκά Ευαγγελινό, παρουσία του Θέμη Γεωργαντά τιμητικό βραβείο. Μάλιστα, υπό τους ήχους του My Number One, η Έλενα ζήτησε από Φωκά και Θέμη να χορέψουν μαζί τη γνωστή χορογραφία του κομματιού που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στη Eurovision το 2005!

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε και λίγο αργότερα με άλλα ρούχα για ένα μοναδικό act on stage:

Ακολούθησε η απονομή της Δέσποινας Βανδή ως καλύτερη καλλιτέχνη ποπ-λαϊκού ρεπερτορίου.

Δείτε εδώ:

Mad VMA-Βανδη: Το βραβείο, το φιλί στην κόρη της, Μελίνα και το ηχηρό μήνυμα: «Καμία ανοχή στη βία»

Συνέχεια είχε η απονομή του καλύτερου ντουέτου, βραβείο που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Apon. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπαν οι δύο καλλιτέχνες on stage:

To βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα κέρδισε ο Zaf ο οποίος συγκίνησε μιλώντας για το builing που είχε δεχτεί στο παρελθόν...

eikona_Viber_2024-06-19_22-45-45-653.jpg

Συγκίνησε ο Zaf παραλαμβάνοντας το βραβείο του για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς από την Κατερίνα Καραβάτου.

Αφιερώνοντας το βραβείο του σε όλα τα παιδιά που κυνηγούν τα όνειρά τους ανέβηκε στη σκηνή για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος εκτός από το βραβείο καλύτερου λαϊκού καλλιτέχνη κέρδισε και αυτό του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη.

eikona_Viber_2024-06-19_23-01-34-265.jpg

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό το βραβείο καλύτερου ποπ καλλιτέχνη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέχεια παρέδωσε στην Κατερίνα Λιόλιου το βραβείο για το καλύτερο μοντέρνο λαϊκό τραγούδι ενώ ο Θάνος Κιούσης απένειμε το βραβείο για το καλύτερο dance video το οποίο παρέλαβε ο Tranos:

Ένα υπέροχο διάλειμμα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φουρέιρα εκτυλίχθηκε στη συνέχεια on stage:

Στο stage ανέβηκε στη συνέχεια η Ιλένια Ουίλιαμς η οποία απένειμε το βραβείο καλύτερου urban κομματιού το οποίο και παρέλαβε η Lila:

eikona_Viber_2024-06-19_23-54-07-309.jpg

Η Ιλένια Ουίλιαμς παρέδωσε στη Lila βραβείο.

Ακολούθησε ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες του:

eikona_Viber_2024-06-20_00-59-23-504.jpg

Η Έβελιν Καζαντζόγλου στη συνέχεια παρέδωσε στην Αναστασία το βραβείο για το καλύτερο χορευτικό ελληνικό τραγούδι ενώ η Μαρίνα Σπανού κέρδισε βραβείο στην κατηγορία viral κομμάτι. Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κοινό από γιγαντοθόνη σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

Το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη απένειμαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Έλενα Κώνστα. Νικητής της κατηγορίας ο Sicario.

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Αντώνης Δημητριάδης παρέδωσαν το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς digital το οποίο κέρδισαν η Lila με τον Rack για το τραγούδι De Ja Vu.

eikona_Viber_2024-06-20_00-43-31-339.jpg

Ο Rack και η Λίλα πήραν το βραβείο για το καλύτερο digital τραγούδι της χρονιάς.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε τη νέα κατηγορία βραβείου «Viral hero» που κέρδισε ο Fipster.

eikona_Viber_2024-06-20_00-59-48-093.jpg

Ο Fipster πήρε βραβείο σε μία νέα κατηγορία των Mad VMA

Η Μαρίνα Σάττι, μετά την κατάκτηση του βραβείου της ανέβηκε επί σκηνής και για performance ξεσηκώνοντας το πλήθος:

Τελευταία απονομή αυτή για το βίντεο της χρονιάς που κέρδισαν οι Melisses. Την απονομή έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου όμως έλειπε ο frontman του συγκροτήματος, ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας που βασίζεται στη ζωή του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη.

eikona_Viber_2024-06-20_01-12-36-627.jpg

Ο Ανδρέας Γεωργίου βράβευσε τις Melisses απουσία του Χρήστου Μάστορα.

Το φινάλε ήταν υπόθεση της Δέσποινας Βανδή που μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη ερμήνευσαν την «Πανσέληνο», ενθουσιάζοντας τους θεατές.

88ef8d34-3f1f-47b1-82eb-ab8f4f4817cb.jpg

H Δέσποινα Βανδή με τον Θοδωρή Φέρρη επί σκηνής τραγουδώντας για φινάλε την «Πανσέληνο»...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved