Mad VMA 2024: Τι γινόταν backstage ενώ ήταν σε εξέλιξη το σόου-Ερωτευμένα ζευγάρια & λαμπεροί celebs
Showbiz

Mad VMA 2024: Τι γινόταν backstage ενώ ήταν σε εξέλιξη το σόου-Ερωτευμένα ζευγάρια & λαμπεροί celebs

Mad VMA 2024: Την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το λαμπερό σόου της απονομής των βραβείων Mad, στο παρασκήνιο γινόταν... χαμός! 

Και φυσικά το gossip-tv βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα! Όπως την εκκεντρική εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου η οποία επέλεξε για τη βραδιά αυτή ένα τοπ από χαλκό που ομολογουμένως τραβούσε τα βλέμματα.

Mad VMA 2024: Συγκλόνισε ο ΖΑF για το bullying: «Γυρνούσα με δάκρυα στα μάτια»

Λίγο αργότερα από άλλους καλλιτέχνες έφτασε ο Θάνος Κιούσης ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Η Αναστασία ξεχώρισε με την εμφάνισή της με κατακόκκινη βινίλ δημιουργία.

Ο Stan εμφανίστηκε στη βραδιά με τη σύζυγό του, Βέρα αλλά λίγο αργότερα χωρίστηκαν προκειμένου ο τραγουδιστής να χαρίσει στους φωτογραφικούς φακούς κάποιες δικές τους πόζες.

Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μετά την απονομή βραβείου για τον καλύτερο Λαϊκό τραγουδιστή που κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στα παρασκήνια.

Mετά την απονομή του ως καλύτερου Λαϊκού καλλιτέχνη αποχώρησε από τον χώρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος μάλιστα είχε βγάλει το πουκάμισό του και ήταν μόνο με μία φανέλα.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τη φίλη του και συνεργάτιδά του Βάλια Χατζηθεοδώρου να γελάει. Δείτε παρακάτω:

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς η Λίλα την οποία «τσακώσαμε» backstage:

Ανάμεσα στους επώνυμους που είδαμε στα backstage ήταν και ο Ανδρέας Γεωργίου με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία περπατούσαν χέρι χέρι στους διαδρόμους.

«Τσακώσαμε» όμως και τον Μαχμούτ την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved