Mad VMA-Βανδη: Το βραβείο, το φιλί στην κόρη της, Μελίνα και το ηχηρό μήνυμα: «Καμία ανοχή στη βία»
Showbiz

Mad VMA-Βανδη: Το βραβείο, το φιλί στην κόρη της, Μελίνα και το ηχηρό μήνυμα: «Καμία ανοχή στη βία»

Mad VMA 2024: Η Δέσποινα Βανδή ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν απόψε (19/6) στη λαμπερή βραδιά απονομής των βραβείων. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή όταν κλήθηκε από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη on stage να παραλάβει το βραβείο για τον καλύτερο Ποπ/λαϊκό καλλιτέχνη.

Mad VMA 2024: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασάλου με τη νέα του αγαπημένη, Μαρία Παπαγεωργίου!

Νικήτρια του βραβείου η Δέσποινα Βανδή η οποία αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αμέριστη υποστήριξή του εδώ και τριάντα χρόνια που κάνει καριέρα η ίδια στο τραγούδι, μίλησε για τα φαινόμενα βίας που εμφανίζονται και που όπως είπε τη θλίβουν ιδιαίτερα.

Η τραγουδίστρια, φανερά συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου, θέλησε να τραγουδήσει μαζί του ένα από τα νέα επιτυχημένα τραγούδια της και ύστερα μίλησε για τα φαινόμενα βίας, με αφορμή προφανώς την υπόθεση ξυλοδαρμού της γνωστής δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα. Η Δέσποινα Βανδή από μικροφώνου ζήτησε να μην υπάρχει καμία ανοχή στη βία για κανέναν.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, η Δέσποινα Βανδή φίλησε με τρυφερότητα την κόρη της, Μελίνα που ήταν στο πλευρό της αλλά και τον Γιώργο Αρσενάκο, στενό συνεργάτη της τα τελευταία χρόνια μιας και ανήκει στην οικογένεια της δισκογραφικής Panik:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved