Λιάγκας για Λύτρα:«Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο, βλέπουμε έναν κραταιό να καταρρέει, αλλά...»
Media

Λιάγκας για Λύτρα:«Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο, βλέπουμε έναν κραταιό να καταρρέει, αλλά...»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον αέρα του Πρωινού στην πολύκροτη υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε:«Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη, θα τιμωρηθεί και είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις. Κοιτάχτε πώς τα φέρνει η ζωή! Εκεί που βγαίνεις στα κανάλια και χρησιμοποιείς τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους. Πού οι εκπομπές έβαλαν κατά των τριών παιδιών του κ. Λύτρα και λέει ότι δεν τα προστατεύουμε;»

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το ρεπορτάζ!Είναι ντροπή» – Τα καρφιά στην Κουτσελίνη

proino9.jpg

Και πρόσθεσε: «Δε θα πω το απλό επιχείρημα, ότι αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά… Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Τι μπορούμε να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους».

proino.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δε θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του».

Λιάγκας: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα στο Survivor και τον παρουσιαστή»

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

Ένταση στο Πρωινό: «Έλεος! Σταμάτα...» - Διέκοψε την εκπομπή ο Λιάγκας & πήγε σε διαφημίσεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved