Μαρία Αντωνά: Έτσι αντέδρασε για το διήμερο με τον Λιάγκα στον Πόρο & τις φήμες περί συγκατοίκησης
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Έτσι αντέδρασε για το διήμερο με τον Λιάγκα στον Πόρο & τις φήμες περί συγκατοίκησης

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε  Μαρία Αντωνά και τη ρώτησε για τον έρωτά της με τον Γιώργο Λιάγκα, το διήμερό τους στον Πόρο αλλά και τις φήμες περί συγκατοίκησης.

Να σας θυμίσουμε ότι το σαββατοκύριακο βρέθηκαν στον Πόρο, όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, έκαναν ηλιοθεραπεία πάνω σε σκάφος και… η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για την απόδρασή της με τον παρουσιαστή και εκείνη δεν θέλησε να πει τίποτα, το μόνο που ανέφερε ήταν: «Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα. Έχω να σας πω καλό καλοκαίρι»

Λιάγκας-Αντωνά: Απόδραση στον Πόρο για το τριήμερο! Οι φωτό που «πρόδωσαν» το... μυστικό τους

liagkas-antona.jpg

Μάλιστα, η ρεπόρτερ τη ρώτησε και για τις φήμες περί συγκατοίκησης με τον Γιώργο και είπε μόνο… «καλημέρα» και κοίταξε όλο νόημα τη ρεπόρτερ.

Αντιθέτως, όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, όπου τους συνάντησε στη Σαντορίνη, αποκάλυψε ότι τα βρήκαν μεταξύ τους και άφησαν στην άκρη ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα είπαμε από κοντά. Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, έχει γίνει. Το σημαντικό είναι πάντα να δίνεις μία ευκαιρία στους ανθρώπους και να μη μένεις σε τέτοια περιστατικά. Λύθηκε η παρεξήγηση, καλή η σχέση μας. Καλό καλοκαίρι στην Κατερίνα και σε όλη την ομάδα».

Χατζηανδρέου: Το σχόλιο για Αντωνά-Λιάγκα - «Βγαίνοντας από έναν χωρισμό βρήκε κάτι άλλο και...»

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο Λιάγκας έχει αφήσει να προβληθεί πολύ η σχέση. Είναι ερωτευμένος...»

Πού περνούν οι celebs το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Οι ρομαντικές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved