Ηρώ Μπέζου: «Μας τιμωρούν. Γιατί στη ζωή πρέπει να βασανίζεσαι»
Showbiz

Ηρώ Μπέζου: «Μας τιμωρούν. Γιατί στη ζωή πρέπει να βασανίζεσαι»

Χωρίς να φοβάται τις λέξεις της, με άποψη και ισχυρή επιθυμία και διάθεση, η Ηρώ Μπέζου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της και απαντά στο αν διαχρονικά το επάγγελμα του ηθοποιού απαξιώνεται και πώς ήταν η διαδρομή της μέχρι σήμερα

Νιώθεις πως είναι όντως απαξιωμένο το επάγγελμά σας διαχρονικά;

Συνολικά τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Δεν λέω μόνο για τους ηθοποιούς. Ίσως το θέατρο να είναι και λίγο πιο στηριγμένο από το κοινό. Οι άλλες τέχνες είναι για να γελάμε. Ο χορός, τα εικαστικά, η μουσική. Νομίζω πως οι καλλιτέχνες θεωρούνται αστείοι. Δεν έχω ζήσει σε άλλη χώρα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Αλλά νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να σε πάρει κάποιος σοβαρά αν πεις ότι είσαι καλλιτέχνης. Εκτός αν σε κοιτάξει, σε αναγνωρίσει από κάπου και άρα μπορεί να έχεις πολλά λεφτά. Γιατί είναι τόσο συγκεκριμένο το ταμπού ότι οι καλλιτέχνες είναι φτωχοί. Είναι πολύ βαθύ. Οι καλλιτέχνες είναι σαν να τιμωρούμαστε επειδή δεν υποφέρουμε κάνοντας το επάγγελμά μας. Γιατί είναι ένα επάγγελμα που το κάνεις γιατί σου αρέσει. Είναι σαν να σου λέει κάποιος «δεν γίνεται να έχεις το χόμπι σου για δουλειά». Μας τιμωρούν. Γιατί στη ζωή πρέπει να βασανίζεσαι. Είναι απαξιωμένα όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι υπήρξε αυτή η συσπείρωση, αλλά η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη.

Ηρώ Μπέζου: «Είμαι εσωστρεφής. Δεν θα έκανα διαφημίσεις γιατί δε θα αγόραζαν τα προϊόντα μου»

1675179440473-275023902-iro-bezou-1.jpg

Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν εύκολα για σένα;

Πολύ σταδιακά χτίστηκε και ομαλά νομίζω. Τα πρώτα χρόνια είχα τέτοια επιθυμία να παίξω, που θα έκανα οτιδήποτε. Θα έπαιζα οτιδήποτε είχα τη δυνατότητα να παίξω. Έκανα πολλές παραστάσεις με ανθρώπους που μπορεί να μην βιοποριζόμουν από αυτές, αλλά με ενδιαφέραν πολύ καλλιτεχνικά. Ή άλλες, που μπορεί να με ενδιαφέραν λιγότερο, αλλά εκτιμούσα ή συμπαθούσα τους ανθρώπους. Ήθελα να παίζω και να έχω εμπειρία. Κάποια στιγμή, κοντά στην πενταετία, άρχισα λίγο να σκέφτομαι τι θέλω, να είμαι πιο επιλεκτική, αν ταλαιπωρούμαι σε κάποιες καταστάσεις. Προφανώς έχω μείνει άνεργη κατά διαστήματα. Καλοκαίρια κυρίως, που είναι πιο δύσκολο. Αλλά δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Ευτυχώς. Δεν έχει χρειαστεί να βιοποριστώ με κάποιον άλλον τρόπο.

Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθη, έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην κόρη μου»

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη τους, Ηρώ - Η καριέρα στο θέατρο

Ηρώ Μπέζου: Κι όμως είχε παίξει με τον πατέρα της Γιάννη Μπέζο σε σίριαλ του 1999! (Βίντεο)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved