Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλλεται η sold out συναυλία του στο Κατράκειο - Τι συνέβη;
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλλεται η sold out συναυλία του στο Κατράκειο - Τι συνέβη;

Αναβάλλεται η αυριανή (4/7) συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο. 

Ο λόγος είναι οι ακραίες καιρικές μεταπτώσεις που θα έχει ο καιρός σήμερα και αύριο οι οποίες θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τη διεξαγωγή της συναυλίας που περίμεναν πώς και πώς όλοι οι θαυμαστές του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. Ήδη οι διοργανωτές ενημέρωσαν όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τη συγκεκριμένη εκδήλωση να κάνουν υπομονή άλλες δύο μέρες καθώς η συναυλία θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 6/7!

Νίκος Οικονομόπουλος: Η ηλικία, το «Dream Show», τα δύσκολα παιδικά χρόνια & ο μεγάλος έρωτας!

Nikos-Oikonomopoulos-photo.jpg

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του. Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν την συγκεκριμένη ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για τη διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου».

oikonomopoulos.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved