Μελέτης Ηλίας: Η γειτονιά στο Μενίδι, oι γονείς του & η περιπέτεια υγείας: «Έλεγα, ''είχα Άγιο''»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Η γειτονιά στο Μενίδι, oι γονείς του & η περιπέτεια υγείας: «Έλεγα, ''είχα Άγιο''»

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στιγμές του Μάνου Νιφλή και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του αλλά και την αντίδραση των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γινόταν ηθοποιός. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη γειτονιά που μεγάλωσε, λέγοντας πως εκείνα τα χρόνια που ήταν παιδί, δεν το καταλάβαινε.

Προξενιό - Ευγενία Ξυγκόρου για τις σκηνές βίας: «Αν δεν είχα τον Μελέτη Ηλία θα...»

meletis.jpg

Μίλησε για τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του ως μοναχοπαίδι που ήταν, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του υπήρξε υπάλληλος στο Υποθηκοφυλακείο και η μητέρα του αναισθησιολόγος για πολλά χρόνια στο ΚΑΤ.

Όπως αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας, οι γονείς του δεν του έφεραν αντίρρηση όταν εκείνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική όμως ο πατέρας του τον συμβούλεψε να ψαχτεί και αλλού σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνε.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις δύσκολες στιγμές από τη ζωή του που θυμάται, είπε ότι μία από αυτές ήταν όταν ήταν σε περιοδεία και πονούσε πολύ. Τόσο που παρ' όλο που ήθελε να συνεχίσει τον ρόλο του στο σανίδι δεν άντεξε και έφυγε για το νοσοκομείο. Όπως αποδείχτηκε καλώς έπραξε καθώς ήταν σκωληκοειδίτιδα που αν καθυστερούσε θα τού γυρνούσε σε περιτονίτιδα και τότε τα πράγματα θα δυσκόλευαν τόσο που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved