Ο Κομπόσης έκανε τραγούδι την περιπέτεια με τη Ζαφειράκου:«Μέχρι & ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για σένα»
Showbiz

Ο Κομπόσης έκανε τραγούδι την περιπέτεια με τη Ζαφειράκου:«Μέχρι & ξύλο δέχομαι να φάω εγώ για σένα»

Με διάθεση να... τρολάρει όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το περιστατικό βίας που καταγράφηκε στην Κάρυστο από την Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) εμφανίστηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Κομπόσης, πρώην σύζυγος της Φαίης Ζαφειράκου

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, είχε έναν έντονο καβγά και η Φαίη Ζαφειράκου κινήθηκε βίαια εις βάρος του πρώην συζύγου της, όπως τουλάχιστον κατήγγειλαν στις αρχές περίοικοι.

Ζαφειράκου-Κομπόσης: Αρνούνται το περιστατικό βίας, παρ' όλο που σχηματίστηκε δικογραφία!

ZAFEIRAKOU-andreas-kobossis.jpg

Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργότερα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ο οποίος όμως τόνισε πως η ηθοποιός, αν είχε κάνει όλα αυτά που της καταλογίζουν, θα έπρεπε να βρίσκεται κρατούμενη.

Το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο Ανδρέα Κομπόσης δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, όμως έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση.

Πάντως, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θέλησε να... διασκεδάσει τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του.

Γι' αυτό και έγραψε ένα τραγούδι για το όλο συμβάν, το οποίο και έστειλε στον καλό του φίλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο τελευταίος με τη σειρά του το παρουσίασε στην εκπομπή Summer's Cool που παρουσιάζει με τη Μαριάντα Πιερίδη. Οι στίχοι του πράγματι αναφέρονται στο όλο επεισόδιο. Ακούστε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved