Καλλινίκη & Αντριάνα Μάζη ποζάρουν με τη μαμά, Μπέττυ και εντυπωσιάζουν! Το σχόλιο της Καρύδη
Showbiz

Καλλινίκη & Αντριάνα Μάζη ποζάρουν με τη μαμά, Μπέττυ και εντυπωσιάζουν! Το σχόλιο της Καρύδη

Στην Αστυπάλαια απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της το μόνο που είχε ανάγκη ήταν να φύγει από την πόλη με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι κι έκανε λοιπόν και βρέθηκε στο όμορφο νησί.

Μαγγίρα: Κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια και η φωτό της με κόκκινο μπικίνι είναι χάρμα οφθαλμών!

maggira.jpg

Το πρωί της Παρασκευής (19-07) η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία παρέα με τις κόρες της. «My girls!! ♥️🧿♥️ Έτοιμες για συγκρότημα!!», έγραψε με το ποστ της να λαμβάνει δεκάδες μηνύματα αποθεωτικά.

Εκείνο όμως που ξεχωρίσαμε ήταν αυτό της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία θέλησε να σχολιάσει τις κούκλες κόρες της, οι οποίες όπως κι εσύ θα δεις, έχουν μεγαλώσει πολύ.
«Οι κόρες σου είναι σοβαρά κούκλες ❤️❤️»

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C9mbcDBgilv/

«Ένας νέος μήνας ξεκινά! Έτσι είναι η ζωή… όταν κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει! Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν, για όλους μας! Το παλιό δεν "πεθαίνει" μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη! Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας !!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό! Και χαίρομαι γιατί μέσα από τη δουλειά αυτή, γνώρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πήρα κι εύχομαι να έδωσα- και θα 'ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!

betty_maggira_1719836712_3402559416459060576_1800467161-(2).jpg

Τίποτα δεν είναι ρόδινο, αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα; Πάντα υπάρχουν προβλήματα, εντάσεις, "θέματα", γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα! Όμως το "όραμα" δεν χάνεται ποτέ!! Όχι όνειρο!!! ΟΡΑΜΑ ! Κι όπως είπε ο Αρνολντ "αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω"! "Το είδα", άρα μπορώ να το κάνω!!! Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό!!! Θα επιστρέψω. Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη! Δεν τα έχει πει όλα ο Αρνολντ!!!!! 😜)», είχε γράψει μετά το φινάλε της εκπομπής της

Μαγγίρα: Έξοδος με τις κόρες της Αντριάνα & Καλλινίκη Μάζη για να δουν την παράσταση «Δον Κιχώτης»

«Τρίτωσε» για τη Μπέττυ Μαγγίρα – Η ανάρτηση για τις κακοτοπιές και το… «μάτι»

Μακαλιάς: Αποκάλυψε ότι θα κουμπαριάσει με την Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα βαφτίσει το 2ο παιδί μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved