Νίκος Οικονομόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Κοινές διακοπές
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Κοινές διακοπές

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα εθεάθησαν μαζί στο λιμάνι του Λαυρίου να αναχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση με το σκάφος του καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γνωρίστηκε με την Κατερίνα Δαλάκα λίγο καιρό πριν εκείνη συμμετάσχει στο τελευταίο «Survivor», δηλαδή το φετινό. Συνδετικός κρίκος μεταξύ τους υπήρξε η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα. Εκείνη τους σύστησε, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Κατερίνα πήγε στον Άγιο Δομίνικο και μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι κάνουν παρέα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλλεται η sold out συναυλία του στο Κατράκειο - Τι συνέβη;

Photo-by-Nikos-Oikonomopoulos-on-November-07-2022..jpg

Σύμφωνα με φήμες, ο τραγουδιστής χώρισε από το μοντέλο Ασημένια Καμτσή με την οποία διατηρούσε σχέση για ένα χρονικό διάστημα. Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του καλλιτέχνη «Πρέπει δεν πρέπει» που είχε γυριστεί στο Παρίσι και η Ασημένια είχε πάρει μέρος ως guest, υποδυόμενη τη σύντροφο του τραγουδιστή, κάτι που συνέβη τελικά και στην πραγματικότητα, αλλά φαίνεται πως πια δεν είναι μαζί.

1721818871549-525804863-jpg-(1).jpg

Σύμφωνα με το Skiathos Channel, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με την τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα και στον ίδιο προορισμό βρέθηκε τις ίδιες ημέρες και ο Νίκος Οικονομόπουλος με την παρέα του.

Κάποιοι μάλιστα βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Οικονομόπουλο κάτι που δεν ισχύει.

Πηγή:Espresso

Νίκος Οικονομόπουλος: Η ηλικία, το «Dream Show», τα δύσκολα παιδικά χρόνια & ο μεγάλος έρωτας!

Ξέρω πού ήσουν και τι έκανες! Οι διακοπές του Οικονομόπουλου, οι business του Κρασσά & η Βόσσου!

Νίκος Οικονομόπουλος: H έκκλησή του μετά τη διαπίστωση ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved