Φωτιά Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ντάβλα - Προσφέρει σπίτι για να μείνει πυρόπληκτη οικογένεια
Showbiz

Φωτιά Αττική: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ντάβλα - Προσφέρει σπίτι για να μείνει πυρόπληκτη οικογένεια

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχωράει ο γνωστός pr man Γιώργος Ντάβλας ο οποίος από τις διακοπές του όπου βρίσκεται, προσφέρει το σπίτι του στον Ωρωπό για να μείνει κάποια οικογένεια που έχει πληγεί από την τεράστια φωτιά στην Αττική

Ο Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος δεν μένει ποτέ αμέτοχος σε τόσο τραγικά γεγονότα, όπως έκανε και με τις πλημμύρες στη Λάρισα στο παρελθόν, έτσι και με τη φωτιά που καίει τα πάντα στο πέρασμά της έκανε ό,τι μπορούσε από το δικό του μετερίζι.

Φωτιά Αττική: Εκτός ελέγχου η κατάσταση - Εξαγριωμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του Star

1022_GIORGOS_NTAVLAS_MARA_ZAXAREA_AGELOS_KOTARIDIS_2112024.jpg

Με ένα βίντεο λοιπόν που ανέβασε, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους πως προσφέρει το σπίτι του στον Ωρωπό που αυτόν τον καιρό είναι άδειο.

«Διαθέτω το σπίτι αυτό που έχουμε για να μείνει μία οικογένεια με παιδιά που να έχει χάσει την πρώτη της κατοικία ώστε να τους φιλοξενήσουμε για λίγο καιρό μέχρι να ορθοποδήσουν» είπε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Γιώργος Ντάβλας και συνέχισε: «Αν δεν έχουν πού να μείνουν, μπορώ να διαθέσω το σπίτι για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να καταφέρουν οι άνθρωποι που έχουν καταστραφεί από τη φωτιά να πάρουν ξανά πίσω τη ζωή τους. Από το να μένουν σε κάποια κοινωνική δομή μέχρι τότε, το συγκεκριμένο σπίτι είναι μια χαρά».

https:

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved