Ελένη Μενεγάκη: Στέλνει τις ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο & ποζάρει μαυρισμένη & χωρίς μακιγιάζ
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Στέλνει τις ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο & ποζάρει μαυρισμένη & χωρίς μακιγιάζ

Εδώ και καιρό η Ελένη Μενεγάκη έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και σπάνια κάνει αναρτήσεις στα social media. Σήμερα όμως (15/8) ήταν μία ξεχωριστή μέρα... 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της για «χρόνια πολλά» ανήμερα της Παναγίας και ανέβασε μία φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται με τα μαλλιά πιασμένα πίσω, δίχως ίχνος μακιγιάζ να απολαμβάνει το ελαφρύ αεράκι του καλοκαιριού στο μπαλκόνι της με θέα μία κατάφυτη περιοχή.

Άγγελος Λάτσιος: Το νέο στιγμιότυπο μετά από καιρό από τα Άχλα είναι το κάτι άλλο

1722327098623-810953732-eleni-menegaki-(2).jpg

Instagram / elenimenegaki

Τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν με το φουσκωτό της σκάφος στο Ιόνιο, πολύ μακριά από την Άνδρο που αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Όμως, κάθε καλοκαίρι τής αρέσει να ανακαλύπτει νέες ομορφιές είτε του Αιγαίου είτε του Ιονίου εν πλω και αυτό κάνει και φέτος, δείχνοντας να έχει απαλλαγεί από κάθε σκοτούρα και άγχος της καθημερινότητας.

Να θυμίσουμε ότι σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, αν και οι προτάσεις είναι πολλές, η ίδια για ακόμα μία φορά δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπομπή της, Ελένη, δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» του Mega αφού η ώρα προβολής της έχει αντικατασταθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Τη θέση του «Πάμε Δανάη» παίρνει η νέα πρωινή εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με τις ευχές της:

elenimenegaki_1723744898_3435343653398409686_205797726.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved