Showbiz

Στην Ουγκάντα ο Τανιμανίδης; Στη Νορβηγία η Μπόμπα με τις δίδυμες! Οι πρώτες φωτό

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε ενημερώσει τους followers της από την προηγούμενη εβδομάδα ότι σκόπευε να φύγει για ένα ταξίδι με τις κόρες της Αριάνα και Φιλίππα και ήρθε η ώρα για να μας αποκαλύψει και τον προορισμό της!

Όπως είχε αποκαλύψει η όμορφη influencer και χαρούμενη μαμά, οι διακοπές με θάλασσα, ήλιο και αλάτι τελείωσαν από την προηγούμενη εβδομάδα για εκείνη και τα κορίτσια της μιας και χόρτασαν παιχνίδια στην άμμο και ελληνικό καλοκαίρι και με το παραπάνω στη Νάξο όπου είχαν εγκατασταθεί φέτος.

Μπόμπα: To μήνυμα στον Τανιμανίδη που βρίσκεται στην Ουγκάντα – «Αχ, πόσο μου λείπεις…»

Έτσι, για να αλλάξουν λίγο παραστάσεις και να δουν κάτι διαφορετικό, μαμά και κόρες μαζί με τις γιαγιάδες τους και κάποιες φίλες έφυγαν για το Όσλο της Νορβηγίας που ομολογουμένως φέτος το καλοκαίρι την έχουν προτιμήσει πολλοί Έλληνες celebrities.

Την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Γιώργο Μακρίδη στην Ουγκάντα, η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της περιδιάβαιναν τους δρόμους του Όσλο, γνωρίζοντας τις ομορφιές του. Μάλιστα η Χριστίνα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν γνωρίζουν πού θα μπορούσε να απολαύσει με τις κόρες της αυθεντικής ιταλικές γεύσεις στη νορβηγική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved