Αλέν Ντελόν: Οι δύσκολες στιγμές πριν πεθάνει - Η σατανική βοηθός & ο πόλεμος μεταξύ των παιδιών του
Laurent KOFFEL/GAMMA-RAPHO/Getty Images
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Οι δύσκολες στιγμές πριν πεθάνει - Η σατανική βοηθός & ο πόλεμος μεταξύ των παιδιών του

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Αλέν Ντελόν δεν μπορούσε να βρει τη γαλήνη και την ηρεμία αφού εκτυλισσόταν ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ των παιδιών του στον οποίο είχε εμπλακεί και η οικιακή βοηθός του. 

Πέρυσι τα τρία παιδιά του σταρ Άντονι (από τον γάμο του με την ηθοποιό Ναταλί Ντελόν), Ανούσκα και Αλέν Φαμπιάν (από τη σχέση του με το μοντέλο Ροζαλί φαν Μπρέμεν) είχαν υποβάλλει μήνυση εναντίον της Χιρόμι Ρολέν την οποία συνυπέγραφε ο ίδιος ο Ντελόν, με τις καταγγελίες για ηθική παρενόχληση, υπεξαίρεση αλληλογραφίας, βία κατά ευάλωτου ατόμου, κατά χρήση αδυναμίας και κακοποίηση ζώου να συνταράσσουν τη Γαλλία!

Ο Ντελόν στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του

alainfabiendelon_28765709_156666531663618_8029785318032932864_n.jpg

Φυσικά, η Χιρόμι Ρολέν, αρνιόταν τα πάντα. Είχε γνωρίσει τον γόη του σινεμά στα γυρίσματα της ταινίας «Η επιστροφή του Καζανόβα», όπου εργαζόταν ως δεύτερη βοηθός σκηνοθέτη και το 2019, όταν εκείνος χτυπήθηκε από εγκεφαλικό, είχε στραφεί προς τα εκείνη. Ακολούθησε η εγκατάστασή της στο σπίτι του στο Ντουσί και ύστερα ξεκίνησε ο πόλεμος από την πλευρά των παιδιών του διάσημου ηθοποιού!

Σε συνέντευξή του στο «Paris Match» εκείνες τις μέρες, ο μεγαλύτερος γιος του, Άντονι Ντελόν ήταν καταιγιστικός: «Ο πατέρας μου ήταν παραιτημένος σε μια ζωή που δεν του ταίριαζε, με μια “ιατρική βοηθό” που δεν γνώριζε, αλλά την οποία έβλεπε ως το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για να μην είναι μόνος στο σπίτι». Σε κάποιο άλλο σημείο ανέφερε στην ίδια συνέντευξη σύμφωνα με την Espresso: «Η Ρολέν, με μια πολύ ιαπωνική αίσθηση της εθιμοτυπίας, ήταν υπόδειγμα αυτοελέγχου και σωστών τρόπων συμπεριφοράς και δημοσίως κρατούσε μια σεβαστή απόσταση από τον “Σαμουράι”, στην υπηρεσία του οποίου έχει πλέον τεθεί».

https://www.instagram.com/p/Bx0rn5aHE6j/

Πριν από τη συνέντευξη είχαν προηγηθεί απίθανα πράγματα στο σπίτι του ηθοποιού, με δημοσιεύματα εκείνων των ημερών να αναφέρουν κακοποιήσεις σκύλου από τη Ρολέν (συγκεκριμένα του Λουμπό, του αγαπημένου σκύλου του σταρ), κλειδωμένες πόρτες, φρουρούς ασφαλείας και τραυματισμούς! Από την άλλη, η Γιαπωνέζα οικιακή βοηθός υποστήριζε από την πλευρά της ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν η σύντροφός του, κατηγορώντας τα παιδιά του ότι ποτέ δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση αυτή!

Πόλεμος στην οικογένεια Ντελόν

Τα τρία του παιδιά τους τελευταίους μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο Αλέν Ντελόν χωριστεί σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα και η κόντρα ανάμεσά τους καλά κρατούσε, γι' αυτό και αποφασίστηκε η δικαστική προστασία του θρύλου του σινεμά που ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Γαλλίας ενώ είχε προκαλέσει και σοκ στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με εισαγγελική απόφαση, ο Αλέν Ντελόν θα μπορούσε να παίρνει αποφάσεις ο ίδιος μόνο για τα καθημερινά προσωπικά του έξοδα, όμως σε ό,τι αφορούσε την περιουσία του ή ακόμα και τη διαχείριση θεμάτων που αφορούσαν στην υγεία του, ακόμα και την φαρμακευτική αγωγή ή τον γιατρό που θα τον παρακολουθούσε, δεν θα ήταν σε θέση να αποφασίζει ο ίδιος.

Alain Delon - 72nd Cannes Film Festival

Ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ είχε αποκαλύψει λίγο καιρό πριν πως ο Ντελόν έπασχε από καρκίνο.

Πάντως, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV που είχε παρουσιάσει έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης η οποία είχε πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης και την κατάσταση της υγείας του διάσημου σταρ, ο ίδιος αντιμετώπιζε και ψυχικές διαταραχές. Όπως ανέφερ η πραγματογνωμοσύνη, ο Ντελόν ήταν "ψυχικά εξαντλημένος" και παρουσίαζε "αυτοκτονικό ιδεασμό".

delon.jpg

Mε την κόρη του Ανούσκα.

Πάντως σε μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η κόρη του Ανούσκα με τον πατέρα της, ένα ζευγάρι πατερίτσες στο πλευρό του σταρ, υποδείκνυαν πως ο σταρ αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Τι απαγόρευσε η δικαστική απόφαση

Με την εισαγγελική αυτή παρέμβαση ο Ντελόν δεν θα μπορούσε να αποφασίζει τίποτα που είχε να κάνει με τους τομείς της υγείας του και της διαχείρισης της περιουσίας του και χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι δεν θα είχε τη δυνατότητα να μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία του, ούτε να προχωρήσει σε πώληση κάποιου ακινήτου.

Για την προστασία του Αλέν Ντελόν είχε οριστεί εντεταλμένος εκπρόσωπος του διοικητικού δικαστού που είχε αναλάβει την υπόθεση, γεγονός που «έδεν» τα χέρια των δύο γιων του σταρ, Αντονί και Φαμπιάν.

Όσο για την κόρη του, Ανούσκα, λεγόταν έντονα πως ήταν εκείνη που κρυβόταν πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κριστόφ Αϊελά ο οποίος υπήρξε επίσης επί χρόνια δικηγόρος του Ντελόν αλλά και προσωπικός του φίλος ήταν αυτός που είχε καταθέσει την αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα, παρ' όλο που είχε απολυθεί από τον Γάλλο σταρ κατά το παρελθόν.

delon.jpg

Στις αρχές Ιανουαρίου 2024, η κόρη του Αλέν Ντελόν είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του μεγαλύτερου αδελφού της Αντονί στην οποία τον κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντική καταγγελία, απειλές και παρενόχληση. Με τη σειρά του ο Αντονί είχε κατηγορήσει την Ανούσκα ότι δεν είχε σεβαστεί τις επιθυμίες του και δεν τους ενημέρωνε για όλα όσα περνούσε με την υγεία του ο Αλέν Ντελόν.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved