Δανάη Παππά: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού και το ταξίδι
Showbiz

Δανάη Παππά: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού και το ταξίδι

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, έκανε η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός την οποία φέτος πρόκειται να απολαύσουμε στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» μοιράστηκε μέσα από τα stories της μια εικόνα από το αεροδρόμιο και τον πίνακα των αναχωρήσεων.

Δανάη Παππά: Η τελευταία κοινή ανάρτηση με τον Λάμπρο Λάζαρη στις 31 Μαΐου

pappa.jpg

Η Δανάη Παππά ωστόσο δεν αποκάλυψε για πού ταξιδεύει ώστε προφανώς να περάσει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών μετά την Κρήτη.

Δες τις εικόνες

Σχετικά με τα δημοσιεύματα του χωρισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο, Ηλία Μαραβέγια, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά το κράτησαν μυστικό.

danae-pappa-(1).jpeg

Χαρακτηριστικό είναι πως σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Δανάη Παππά αλλά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, κανείς όμως δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρξε ρήξη στη σχέση τους.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συνεχίζουν να παραμένουν φίλοι στα social media.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας

Γενέθλια για τη Δανάη Παππά! «Βροχή» οι ευχές των επώνυμων – Γιατί ξεχώρισε αυτή της Τζομπανάκη

Άγιος έρωτας – Δανάη Παππά: «Είναι μεγάλη πρόκληση αυτός ο ρόλος. Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved