Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος είναι σίγουρα ο mini mi εαυτός του μπαμπά του, Λεωνίδα-Το cute βίντεο του σεφ
Showbiz

Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος είναι σίγουρα ο mini mi εαυτός του μπαμπά του, Λεωνίδα-Το cute βίντεο του σεφ

Αχώριστοι είναι μπαμπάς και γιος όταν το ευνοούν οι συνθήκες και ένα νέο βίντεο που ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με πρωταγωνιστή τον μικρό Κίμωνα, το αποδεικνύει! 

Ο γνωστός σεφ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας τηλεοπτικά με την παρουσίαση του νέου κύκλου της Φάρμας που ο μικρός Κίμωνας φαίνεται πως έχει γνωρίσει από άκρη σε άκρη τώρα που γίνονται τα πρώτα γυρίσματα.

Φάρμα: Θα εκπλαγείτε! Ποιος θα είναι ο επιστάτης στο ριάλιτι;

koutsopoulos.jpg

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον παίρνει συχνά μαζί του στα γυρίσματα για να βρίσκεται ο μόλις 2 ετών Κίμωνας κοντά στη φύση και να απολαμβάνει τις χαρές.

Ο ευτυχής μπαμπάς ο οποίος έχει μεγάλη λατρεία στον μικρό ανέβασε ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο του να παίζει με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο, σαν να ήταν βγαλμένο από καρτ ποστάλ.

koutsopoulos-gios.jpg

Instagram / chef_koutsopoulosleonidas

Όσο για τον μικρό Κίμωνα, καρπό της σχέσης του γνωστού σεφ με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, φαίνεται να το καταδιασκεδάζει. Και παρ' ό,τι δεν βλέπουμε ποτέ το πρόσωπό του, το στυλ, το ντύσιμο και η κορμοστασιά του Κουτσόπουλου junior προδίδουν ότι είναι το... alter ego του πάντα κομψού μπαμπά του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved