Άννα Φόνσου: «Έκανα 25 χρόνια για να φύγει από πάνω μου η «μουτζούρα» με τις αισθησιακές ταινίες»
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Άννα Φόνσου: «Έκανα 25 χρόνια για να φύγει από πάνω μου η «μουτζούρα» με τις αισθησιακές ταινίες»

Η Άννα Φόνσου, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τους λόγους που δεν έπαιξε ποτέ στο Εθνικό θέατρο ενώ αναφέρθηκε και στη μουτζούρα που της είχε... κολλήσει και ζούσε μ' αυτήν για πάνω από 25 χρόνια. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού, Δημήτρη Λιγνάδη, τον λόγο που δεν ευοδώθηκε ποτέ η συνεργασία τους αλλά και τον καημό με τον οποίο πέθανε η Γκιζέλα Ντάλι...

Άννα Φόνσου: «Μου στοίχισε τόσο πολύ ο θάνατος του, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

fonsou-(3).jpg

Στο Εθνικό θέατρο γιατί δεν έχεις παίξει;

Κάθε χρόνο πηγαίνω και κάνω αίτηση και κάθε χρόνο μού λένε: «Έχουμε την περυσινή σας αίτηση. Έχετε κάνει και κάτι άλλο για να συμπληρώσετε; Δυστυχώς, έχουμε κλείσει για φέτος». Από όλους τους διευθυντές του Εθνικού, μόνο ένας με φώναξε όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω. Ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δυστυχώς, ενώ τα είχαμε βρει όλα, έσκασε η υπόθεση του και πάγωσαν τα πάντα.

Πίστεψες από την αρχή στην αθωότητα του Λιγνάδη;

Εγώ τον Δημήτρη δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή και δεν με ενδιαφέρει. Όπως δεν με ενδιαφέρει ούτε η προσωπική ζωή κανενός άλλου. Ήμασταν στις εισαγωγικές εξετάσεις των παιδιών πολλά χρόνια μαζί. Ξέρω έναν άνθρωπο βαθιά μορφωμένο, ο οποίος μάλιστα πάνω στη δουλειά του δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια, για να βγάζουν τις σωστές αποφάσεις. Εγώ έκανα 25 χρόνια για να φύγει από πάνω μου η «μουτζούρα» με τις αισθησιακές ταινίες. Η Γκιζέλα Ντάλι πέθανε με αυτόν τον καημό.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved