Κουλίεβα: Τα χρόνια στη Ρωσία, η μητέρα της που πάσχει από άνοια & η αδελφή της που ζει στο Εκουαδόρ

Ταμίλα Κουλίεβα

Showbiz

Κουλίεβα: Τα χρόνια στη Ρωσία, η μητέρα της που πάσχει από άνοια & η αδελφή της που ζει στο Εκουαδόρ

Η Ταμίλα Κουλίεβα σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της, όμως το κάνει, είναι γεμάτη... Αλεγκρία!

Έτσι ακριβώς λέγεται και η ανιψιά της, που σημαίνει Χαρά και όπως λέει η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτις, η 7χρονη μικρούλα είναι πράγματι μέσα στη χαρά. Η ηθοποιός που θα δούμε σύντομα στον ρόλο της Θάλειας στη σειρά Άγιος Έρωτας μιλάει για την οικογένειά της...

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα, το spoiler και η ανατροπή: «Θα είναι απάνθρωπο»

tamila-gios.jpg

O γιος της είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Σε παλιότερη συνέντευξή σου έχεις πει ότι μεγάλωσες με «άγρια» αγάπη και ότι στο παιδί σου φέρθηκες με τον αντίθετο τρόπο. Τι σημαίνει «άγρια» αγάπη;

Ήταν πολύ αυστηροί οι γονείς μου. Εγώ δεν ήμουν τόσο αυστηρή ως μητέρα. Το ακριβώς αντίθετο, θα έλεγα. Τώρα όμως λέω «ευχαριστώ» στους γονείς μου. Όλα αυτά που έμαθα με βοήθησαν να προχωρήσω στη ζωή μου. Η δική μου συμπεριφορά ωστόσο απέναντι στο παιδί μου ήταν στο άλλο άκρο. Του έλεγα συνεχώς «μπράβο» - όχι ότι δεν το άξιζε το παιδί.

Πλέον η μητέρα σου πάσχει από άνοια. Πόσο δύσκολο είναι για την οικογένειά σας όλο αυτό;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι όμως μια αρρώστια της εποχής μας. Έχει αυξηθεί το μέσο προσδόκιμο ζωής. Έχουμε ανακαλύψει τρόπους να κρατάμε το σώμα υγιές, αλλά δεν έχουν βρεθεί θεραπείες για να παραμένει υγιής και ο εγκέφαλος. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη για αυτή την ασθένεια.

TAMILA-KOYLIEBA.jpg

Όταν πηγαίνεις στη Μόσχα και τη βλέπεις, πώς διαχειρίζεσαι ψυχολογικά αυτή την κατάσταση;

Είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη. Και τώρα που σου μιλάω φορτίστηκα ήδη συναισθηματικά.

Σου λείπει η Ρωσία;

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγα από τη χώρα. Όπως λείπουν σε κάθε άνθρωπο τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, έτσι λείπουν και σ’ εμένα. Ήταν πιο ανέμελα, διαφορετικά. Αυτό μου λείπει περισσότερο.

Η αδερφή σου, ζει στη Λατινική Αμερική, στο Εκουαδόρ. Παρ' όλα αυτά, είστε πολύ δεμένες.

Ισχύει αυτό. Από τότε, μάλιστα, που γεννήθηκε η ανιcιά μου, μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Ήταν μια τονωτική ένεση για όλη την οικογένεια. Τώρα είναι επτά χρονών. Είναι ένα πολύ χαρισματικό παιδί. Τη λένε Αλεγκρία, που σημαίνει «χαρά», και δεν είναι τυχαίο. Της ταιριάζει πολύ αυτό το όνομα.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved