Ιωάννα Τούνη: Το τεράστιο λάθος και η «κλισέ γιαγιαδίστικη συμβουλή» στους νέους
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το τεράστιο λάθος και η «κλισέ γιαγιαδίστικη συμβουλή» στους νέους

Τα σχολεία ξεκίνησαν και η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά και να δώσει μία συμβουλή σε όλα τα παιδιά!

Η επιχειρηματίας και influencer τόνισε πως τα νέα παιδιά βαρυγκομούν όταν ξεκινάει το σχολείο και βιάζονται να μεγαλώσουν και δεν απολαμβάνουν αυτό που ζουν τώρα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Άνοιξαν χθες τα σχολεία και εγώ η γαϊδούρα δεν είπα ένα "καλή αρχή". Καλή αρχή στα παιδιά, καλή αρχή στους γονείς, καλό κουράγιο.»!

Και πρόσθεσε: «Να πω κάτι; Δεν μου αρέσει που οι μικρότερες ηλικίες βαρυγκομάτε και λέτε "ωχ ανοίγουν τα σχολεία" και ποιος και τι. Ένα τεράστιο λάθος που νιώθω πως κάνουμε γενικά εμείς οι άνθρωποι είναι ότι πάντα βιαζόμαστε για να έρθει το κάτι άλλο. Δηλαδή, είμαστε στο δημοτικό και λέμε άντε να πάω στο γυμνάσιο δεν μπορώ άλλο. Μετά άντε να τελειώσουν οι πανελλήνιες. Άντε να τελειώσει το πανεπιστήμιο να τελειώσει η σχολή.

4583_IOANA_TOYNI_2492023.jpg

Και κάπως όλο περιμένουμε το κάτι επόμενο και δεν απολαμβάνουμε το τώρα που είναι τόσο όμορφο. Οπότε η πολύ κλισέ γιαγιδίστικη πλέον συμβουλή - γιατί μεγάλωσα εγώ εντάξει δεν πειράζει - αλήθεια να απολαμβάνετε το τώρα, πράγματα χαζά τα οποία νομίζετε ότι τώρα σαν ενοχλούνε αύριο μεθαύριο θα σας λείπουν αφόρητα. Το σχολείο είναι τέλειο, αυτό ήθελα να σας πω»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρου για Αλεξανδράκη: «Σε όλη μου τη ζωή, αυτός εδώ ο άνθρωπος με μπλέκει»

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της για τη σχέση της με την Αλεξανδράκη: «Μας φάγατε…»

Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα – «Ο Πάρης θα αποκτήσει…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved