Κατερίνα Λάσπα για τον χωρισμό της: «Εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας»
Showbiz

Κατερίνα Λάσπα για τον χωρισμό της: «Εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας»

Για το διαζύγιό της από τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο μίλησε η Κατερίνα Λάσπα... 

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι και για εκείνη ο χωρισμός ήταν σαν ένας μικρός θάνατος ενώ παραδέχτηκε ότι θρηνεί την έννοια της οικογένειας μιας και με το πρώην σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο παιδιά...

Κατερίνα Λάσπα για χωρισμό: «Είναι ένας μικρός θάνατος. Ήταν απόρροια χρόνων και κοινή απόφαση»

laspa.jpg

NDPPHOTO

Το φετινό καλοκαίρι ήταν και το πρώτο έπειτα από την έκδοση του διαζυγίου σου με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Ναι, ήταν τυπικά μετά το διαζύγιο. Μετά τον χωρισμό μας ήταν σχεδόν το τρίτο.

Αν και οι φήμες χωρισμού με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο κυκλοφορούσαν αρκετό διάστημα, επιβεβαιώθηκαν τον φετινό Μάιο με την έκδοση του διαζυγίου σας.

Θέλω να ευχαριστήσω όποιους δημοσιογράφους ή Μέσα με κάποιον τρόπο το γνώριζαν και το σεβάστηκαν, μέχρι να πάρει μια επίσημη κατάληξη με το διαζύγιό μας. Ούτως ή άλλως, δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που εξέθετε τα προσωπικά του, με τη σχετική αναγνωρισιμότητα που μπορεί να έχω. Εκτός από σημαντικά γεγονότα της κοινής μας ζωής, που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κρατήθηκαν οι ισορροπίες. Εγώ προσωπικά εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας. Ξέρω ότι είναι λάθος, δεν είναι μόνο προσωπική ευθύνη του ενός. Σαφώς κανείς δεν κάνει οικογένεια για να χωρίσει, αλλά προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να συντηρηθεί η έννοια στη βάση της, ακόμα κι αν πρόκειται για δύο διαφορετικά σπίτια.

Ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή σας να πείτε «χωρίζουμε»;

Τι θα πει «εύκολη» ή «δύσκολη»; Όπως και να το δεις, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Ήταν απόρροια χρόνων και κοινή μας απόφαση.

Τώρα που είσαι και πάλι ελεύθερη, μετά το διαζύγιό σου, σε φλερτάρουν οι άντρες;

Είναι πολύ πιο εκδηλωτικοί αφότου έγινε γνωστό ότι χώρισα. Ακόμα και από ανθρώπους που γνώριζα από πριν. Κατά πλειοψηφία, με προσεγγίζουν με πολύ όμορφο, διακριτικό και γοητευτικό τρόπο.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved