Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Τα φιλιά & οι αγκαλιές μετά τον χωρισμό τους για φωτογράφιση
Showbiz

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Τα φιλιά & οι αγκαλιές μετά τον χωρισμό τους για φωτογράφιση

Φιλιά και αγκαλιές για φωτογράφιση η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.


Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση και έκανε την κοινή του φωτογράφιση και η εκπομπή, Super Κατερίνα εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα.

Όπως θα δείτε και εσείς η Μαρία και ο Γιάννης ανταλλάσσουν αγκαλιές και καυτά φιλιά.

super-2.jpg

«Είναι από τη φωτογράφιση για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί Ο τελευταίος χορός .Οι δύο πρώην σύζυγοι στη σκηνή θα είναι ζευγάρι», εξήγησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει: «Για ποιον λόγο σας κάνει εντύπωση; Είναι η δουλειά τους, έχουν ένα παιδί, από αυτή βιοπορίζονται». «Ο κόσμος έγραφε από κάτω στα σχόλια: “Ωραία, άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο”» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

super-322.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη. Μεταξύ άλλων η Μαρία είπε: "Περίμενα ότι θα ακουστεί ότι είναι διαφημιστικό τρικ, αλλά είμαι έτοιμη να διαχειριστώ αυτές τις καταστάσεις. Δεν με ενόχλησε αλλά ήθελα να τοποθετηθώ. Ήμασταν στο αεροδρόμιο όταν μας έγινε η πρόταση για το θεατρικό. Η απόφαση είχε παρθεί πολύ πιο πριν... Και όταν τα βάλαμε όλα κάτω είπαμε "τι κάνουμε εδώ πέρα;". Προχθές είχαμε πάει για κάτι δουλειές πάλι μαζί και μας ρωτούσαν αν χωρίσαμε. Ο κόσμος δεν μπορεί να το αντιληφθεί.

Είναι 17 χρόνια μεγάλης αγάπης. Και σε άλλα τόσα με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε την εταιρεία παραγωγής, το θέατρο, είμαι στην καθημερινότητά του. Δεν θα αλλάξει αυτό..."!

Δείτε την φωτογράφισή τους παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για χωρισμό Αϊβάζη–Κορινθίου: Δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις με τον άλλον συμβατικά

Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη - «Τον αγαπώ και θα τον αγαπάω...»

Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved