Λιάγκας: Η Μαρινέλλα πριν μπει στο ασθενοφόρο, είπε στον Ρέμο κάτι που δεν μπορώ να πω...
Showbiz

Λιάγκας: Η Μαρινέλλα πριν μπει στο ασθενοφόρο, είπε στον Ρέμο κάτι που δεν μπορώ να πω...

Δύσκολες ώρες για τη σπουδαία Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της χθες βράδυ, 25 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της.

0H6A7003.jpg

Ο παρουσιαστής είπε: «Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν ήθελαν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν.»!

2226_MARINELA_ANTONIS_REMOS_2412024.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει «ζαλίζομαι» και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία. Σας μεταφέρω όμως τώρα την πληροφορία, όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει».

marinella563524.jpg

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: «Ρε παιδιά, το πόδι μου» - Έτσι έφθασε η στιγμή της κατάρρευσης

«Η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα ήταν τρακαρισμένη, θεωρήσαμε ότι ήταν φορτισμένη και…»

Μαρινέλλα: Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο - Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved