Μαρινέλλα: Το επισκεπτήριο της κόρης της στη ΜΕΘ δεν έγινε - Τι συνέβη;
Showbiz

Μαρινέλλα: Το επισκεπτήριο της κόρης της στη ΜΕΘ δεν έγινε - Τι συνέβη;

 Η Μαρινέλλα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.  

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της 86χρονης σπουδαίας ερμηνεύτριας στο οποίο αναφέρεται: «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος»

Άνοιξε τα μάτια της η Μαρινέλλα - Επιστρέφει εσπευσμένα ο εγγονός της από το εξωτερικό

201301301204550.4144_TIMOS_DASKALOPOYLOS_MARINELA_TZORTZINA_SERPIERI_29012013.jpg

Η κόρη της τραγουδίστριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη είχε προγραμματίσει να την επισκεφθεί τις ώρες που επιτρέπεται από την κλινική, στις 12:00 μ.μ. συγκεκριμένα, αλλά όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του Πρωινού, το επισκεπτήριο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

MARINELA-SERPIERI-KORI.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε στο Πρωινό τι συνέβη πριν την κατάρρευσή της Μαρινέλλας.

«Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες - και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί - για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε έχω φίλους μην πω παραπάνω που μιλάω μαζί τους και ήταν στο πλευρό της λεπτό προς λεπτό και είμαι προσεκτικός σε αυτά που θα πω.. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει με κέφι πολύ την τελευταία της πρόβα.

liagkas.jpg

Όντως υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος και όχι βαρύς, μία ελαφριά αδιαθεσία που μεταφέρει συνέχεια στους συνεργάτες της. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης είναι μια γυναίκα που πάει πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία. Πάντα έχει άγχος και πάντα κάνει αστείο που κάνει με τους συνεργάτες της ότι "αχ δεν είμαι καλά, δεν θα τα καταφέρω"».

Μαρινέλλα: Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο - Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα - και είναι μέρος του σόου - την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή "Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου", αυτό ακούγεται για πρώτη φορά. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα δεν μπορεί να αντιληφθεί. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται...

Στο δεύτερο τραγούδι αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει γιατί δίνει το μικρόφωνο στον κόσμο και όταν το παίρνει πίσω δεν είναι η γνωστή Μαρινέλλα είναι η Μαρινέλλα που κοιτάει το autoqeu, αυτή είναι η αλήθεια. Τότε κάποιοι από τα παρασκήνια πίσω λέει "ρε παιδιά η Μαρινέλλα φαλτσάρει σήμερα;". Άρα αντιλαμβάνονται στο δεύτερο τραγούδι ότι κάτι δεν πάει καλά επειδή φαλτσάρει. Το είπε κάποιος σημαντικός παράγοντας. Το λέω και ανατριχιάζω. Στο τρίτο ανέβασμα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η γυναίκα πάθαινε το εγκεφαλικό».

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Η υπόσχεση που έδωσε στον Λιάγκα - «Μη μου ξεφύγεις και δεν το κάνουμε»

Μαρινέλλα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής για τη Μαρινέλλα: «Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved